Καλαμάτα, η πόλη με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους

kalamata

Το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα «Καλαμάτα: Η πόλη με τους πιο ευτυχισμένους και επιτυχημένους κατοίκους», αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο και πολύ αποτελεσματικό πλάνο που αφορά σε επιχειρηματίες – επαγγελματίες, φορείς και οργανισμούς, ΑμεΑ, γονείς, μαθητές – σπουδαστές και απλούς πολίτες, βασιζόμενο στην προσωπική ανάπτυξη και στην αυτογνωσία μέσα από τη μέθοδο του Life & Business Coaching ( Επιχειρηματικής και Προσωπικής Προπονητικής )

Έχει αποδειχθεί πως η εκπαίδευση σε ένα νέο τρόπο σκέψης που θα κατευθύνει στην συνειδητή αναγνώριση των εσωτερικών αναγκών και την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων,

βελτιώνει στο μέγιστο τον τρόπο διαχείρισης της εξωτερικής πραγματικότητας, η οποία είναι ήδη δύσκολη. Το coaching απελευθερώνει και αναπτύσσει τις ικανότητες των ανθρώπων.

Τα σεμινάρια που θα έχουν διάρκεια 30 ωρών (10τρίωρα), θα διεξαχθούν σε διάστημα περίπου 6μηνών και θα αφορούν σε:

1) Σεμινάρια Life Coaching (Προσωπικής Ανάπτυξης) σε απλούς πολίτες

2) Σεμινάρια Business Coaching σε επιχειρηματίες, start-upers & ελεύθερους επαγγελματίες

3) Σεμινάρια σε ευπαθείς ομάδες και ΑμεΑ

4) Σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και ηγεσίας σε νέους ηλικίας 16 -24,

5) Σχολή Γονέων – Δημιουργώντας την επόμενη γενιά.

Το παραπάνω όραμα, ξεκίνησε με αφορμή την αγάπη προς την πόλη, τον συνάνθρωπο και την πίστη στον εαυτό μας πως μπορούμε να αλλάξουμε και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικότερα τις καθημερινές δυσκολίες, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

“Ένας στόχος, δίχως γνώση & αποτελεσματικό σχέδιο δράσης, παραμένει απλά μια επιθυμία”

Φανταστείτε λοιπόν τους επιχειρηματίες της πόλη μας, μέσα στην περίοδο της κρίσης που διανύουμε να καταφέρουν να προσεγγίσουν την επιχειρηματικότητα μέσα

από αυτό το πρίσμα… Πραγματικά τα πρώτα success stories θα είναι γεγονός!

Τους γονείς που δυσκολεύονται να κατανοήσουν και να υποστηρίξουν τις ανάγκες των παιδιών τους, να δημιουργούν μια αυτόνομη και ικανή νέα γενιά.

Τους φοιτητές που πασχίζουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, να αντιληφθούν τις δικές τους ηγετικές ικανότητες ανεξαρτήτως αντικειμένου σπουδών.

Τις ευπαθείς ομάδες να κοινωνικοποιούνται και να λειτουργούν ως ισότιμα μέλη στην κοινωνία μας.

Και συλλογικά μια ολόκληρη πόλη να μεταφέρει το μήνυμα στον συνάνθρωπο πως μπορεί μέσα στην σκληρή πραγματικότητα να βιώσει την ευτυχία και την επιτυχία σε όλους τους τομείς….

Γιατί μπορεί να κατοικούμε σε μια ευλογημένη περιοχή, να δημιουργούνται έργα υποδομής και πολιτισμού, μα αυτό το γνωστό “κενό”, μπορεί να αναπληρωθεί μόνο με την εσωτερική ισορροπία και αναγνώριση των πραγματικών μας δυνατοτήτων.

Στο πλαίσιο του παραπάνω εγχειρήματος, τα σεμινάρια θα εμπλουτιστούν, με εκδηλώσεις που θα έχουν ως γνώμονα πάντα τη θετική στάση απέναντι στη ζωή και ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Ήδη, οι πρώτες επαφές μέσω των σεμιναρίων που διεξήχθησαν με τον Life & Business Coach Δημήτρη Τσέλιο, στέφθηκαν με επιτυχία και οι κάτοικοι της Καλαμάτας που τα παρακολούθησαν, κάτι είδαν στη ζωή τους να αλλάζει…

Μέρος των εσόδων από όλες τις εκδηλώσεις της “HumansΚοιν.Σ.Επ.”, θα διατίθενται σε ευπαθείς ομάδες, ενώ το “Κέντρο Ημέρας Μεσσηνίας για παιδιά και εφήβους με αυτισμό”, είναι αποδέκτης των πρώτων εσόδων των σεμιναρίων που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα.

Εσείς θέλετε να είστε ένας από τους αληθινά ευτυχισμένους και επιτυχημένους κατοίκους της Καλαμάτας;

Εμείς και θέλουμε και θα το καταφέρουμε!

Με εκτίμηση

Humans Κοιν.Σ.Επ

Βασικές διαχειρίστριες της Humans Κοιν.Σ.Επ είναι Νέλλη Κουβελάκη και Εφη Σπηλιοπούλου .

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα