5 εκπαιδευτικά προγράμματα με πιστοποιήσεις

Τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα με πιστοποιήσεις

Η συνεχής εξέλιξη τον γνώσεων είναι κάτι που απασχολεί μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων τα τελευταία χρόνια. Ο εμπλουτισμός της γνώσης δεν γνωρίζει ηλικίες και δεν σταματά ποτέ αρκεί βέβαια να υπάρχει θέληση. Την σήμερον ημέραν υπάρχουν ποικίλες επιλογές στον τομέα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που μπορείτε να επιλέξετε για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

Συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχουν πιστοποιήσεις και έχουν καταχωρηθεί μέχρι σήμερα.

Μέθοδος Facelift®Μέθοδος Facelift® Access Consciousness Energetic Facelift®| Με πιστοποίηση

Mια πρωτοπόρα, φυσική μέθοδος αναζωογόνησης και ομορφιάς με εκπληκτικά αποτελέσματα αντιγήρανσης τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Στις 27 Οκτωβρίου στην Αθήνα θα μπορέσετε να εκπαιδευτείτε ολοκληρωτικά σε αυτήν την τεχνική. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή του σεμιναρίου εδώ. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα διεξαχθεί και στην Θεσσαλονίκη στις 5 Νοεμβρίου και στην Κρήτη στις 12 Νοεμβρίου.

Τεχνική Access Consciousness Bars®Τεχνική Access Consciousness Bars®| Με Πιστοποίηση

Μια μέθοδος που μπορεί να μετατρέψει την ενέργεια μας σε μια κινητήριος δύναμη που δύναται να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας. Τόσο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Μέσα από το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οοκτωβρίου, μαθαίνετε την τεχνική εφαρμογής της από εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 4 Νοεμβρίου και στην Κρήτη στις 9 Νοεμβρίου.

Nutritional Disorders - Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαταραχές Πρόσληψης ΤροφήςOpen Day: “Nutritional Disorders” – Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής

Μια ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης για το κοινό την 1 Νοεμβρίου που αφορά το πρόγραμμα εκπαίδευσης στις διατροφικές διαταραχές. Οι διαταραχές πρόσληψης τροφής είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που πλήττει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το ολοκληρωτικό πρόγραμμα εδώ.

Πρόγραμμα Πιστοποίησης HeartMath® Coach

Επιστρέφει για δεύτερη φορά το πρόγραμμα πιστοποίησης HeartMath, και πρόκειται να δώσει άλλες 22 πιστοποιήσεις στην Ευρώπη στις 7 Νοεμβρίου. Ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα ελέγχου της καρδιάς και κατ’ επέκταση της ζωής μας που θα διδαχθεί από τον Gavin Andrews μαζί με την Αγάθη Χριστοδουλίδη, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του HeartMath. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο.

Νέος 9μηνος κύκλος Breathwork, Θεσσαλονίκη 2019Νέος 9μηνος κύκλος Breathwork, Θεσσαλονίκη 2019

Η αναπνοή, είναι ένα ζωτικό κομμάτι για την επιβίωσή μας. Έχετε σκεφτεί ποτέ το πόσο καθοριστικό ρόλο παίζει στην διαμόρφωση της ζωής μας; Στην υγεία και την διάθεσή μας; Η τεχνική Breathork είναι μια τεχνική συνειδητής αναπνοής που αναπτύσσει την διανοητική αντίληψη του ανθρώπου. Στον νέο σεμιναριακό κύκλο που ξεκινά στις 26 Ιανουαρίου θα λάβετε μια εφ όλης της ύλης εκπαίδευση της ανωτέρω τεχνικής. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα