Τα καλύτερα επερχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα

Τα καλύτερα επερχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα

Η εκπαίδευση και o συνεχόμενος εμπλουτισμός των γνώσεών μας, είναι κάτι που απασχολεί μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Η εκπαίδευση δεν γνωρίζει ηλικίες. Όχι μόνο μπορούμε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά είναι πραγματικά πολύ ωφέλιμο τόσο για τον πνεύμα όσο και για την υγεία του εγκεφάλου μας.

Δεν είναι λίγες οι έρευνες που έχουν αποδείξει πως η εκμάθηση νέων πραγμάτων βοηθά στην αποτελεσματικότερη διατήρηση της υγείας του νου.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε για εσάς, τα καλύτερα, επερχόμενα, εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν δημοσιευτεί στην Εναλλακτική Ατζέντα.

Πυθαγόρεια αριθμολογία - 4 επίπεδα

Πυθαγόρεια αριθμολογία – Α επίπεδο

Στις 8 Δεκεμβρίου ξεκινά ο πρώτος κύκλος μαθημάτων της Πυθαγόρειας Αριθμολογίας. Ένα πρόγραμμα, μέσω του οποίου παίρνουμε πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτηματικά που σχετίζονται με τη συμπεριφορά τόσο της δικής μας όσο και των ανθρώπων γύρω μας. Κατανοούμε τα γεγονότα και τον λόγο για τον οποίο συμβαίνουν και παίρνουμε κύριες πληροφορίες τόσο για την οπτική και τις πεποιθήσεις μας, όσο και για θέματα που αφορούν την ίδια μας την Ύπαρξη.

Πώς θα λυθεί η γλώσσα μας στα Αγγλικά;

Πώς θα λυθεί η γλώσσα μας στα Αγγλικά;

Conversation Classes, ή αλλιώς “Μαθήματα συζήτησης”. Τα μαθήματα αυτά, απευθύνονται σε όλους όσους κάθε φορά που χρειάζεται να μιλήσουν στα αγγλικά και να κάνουν μια συζήτηση, “κομπιάζουν”. Μέσα από αυτά τα μαθήματα, θα μάθουμε να μιλάμε με μεγάλη ευχέρεια, χωρίς να κολλάμε και θα μπορούμε να πραγματοποιούμε συζητήσεις διαφόρων θεμάτων με μεγάλη άνεση. Τα μαθήματα, ξεκινούν στις 10 Δεκεμβρίου.

Γίνε σύμβουλος ψυχικής υγείας με το τριετές πρόγραμμα του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Γίνε σύμβουλος ψυχικής υγείας με το τριετές πρόγραμμα του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Στις 21 Δεκεμβρίου ξεκινά το αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π πρόγραμμα του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ  “Γίνε σύμβουλος ψυχικής υγείας” Ένα 3ετές πρόγραμμα που παρέχει πιστοποίηση και εκπαιδεύει εκείνους που θα το παρακολουθήσουν στις αρχές της ψυχοδυναμικής και της συμβουλευτικής, στην ατομική και οικογενειακή συστημική αναπαράσταση, στην θεραπεία Gestalt, στην δραματοθεραπεία, στον νευρογλωσσικό προγραμματισμό και στο coaching και τέλος στο Theta Healing και στην μέθοδο από Πιόνι Βασιλιάς. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ως σύμβουλοι ψυχικής υγείας.

Mastering The Properties Of Crystals

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Mastering The Properties Of Crystals

Στις 16 Ιανουαρίου ξεκινούν τα διαδραστικά μαθήματα Mastering The Properties Of Crystals 2019, μέσα από τα οποία θα κατανοήσετε πλήρως τις ιδιότητες των κρυστάλλων και των ορυκτών και θα είστε σε θέση είτε να τους χρησιμοποιήσετε στις ενεργειακές σας θεραπείες είτε να τους εντάξετε στην καθημερινότητά σας. Με το τέλος των μαθημάτων, παρέχεται και πιστοποίηση της μεθόδου.

Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Κλινική Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία – The Professional Practitioner Training Course

Στις 21 Ιανουαρίου ξεκινά το μοναδικό πρόγραμμα Υπνοθεραπείας στην Ελλάδα που είναι σε επίπεδο Διπλώματος. Ένα πρόγραμμα, το οποίο είναι βασισμένο στις χιλιάδες ώρες επιτυχημένης δουλειάς πάνω στην Υπνοθεραπεία, την Ψυχοθεραπεία και την Υπνοανάλυση. Με το πέρας των σπουδών σας και με το δίπλωμα που θα σας δoθεί θα μπορείτε να εγγραφείτε σε τουλάχιστον 8 αναγνωρισμένους επαγγελματικούς συνδέσμους κάτι το οποίο σας κάνει αποδεκτούς από το ιατρικό επάγγελμα.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα