Τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα της άνοιξης

Τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα της άνοιξης

Η Εναλλακτική Ατζέντα, με χαρά παρουσιάζει τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα που ξεκινούν αυτή την περίοδο στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη.

Εργαστήριο εκπαίδευσης στα Ανθοϊάματα BachΕργαστήριο εκπαίδευσης στα Ανθοϊάματα Bach

 

Ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για θεραπευτές κάθε κατεύθυνσης και για όσους έλκονται από τον χώρο της θεραπευτικής για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη. Προσφέρει: Ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε μια θεραπευτική μέθοδο, που σας επιτρέπει να αναπτύξετε δεξιότητες και να ανταποκριθείτε στις νέες αναδυόμενες ανάγκες ενός όλο και μεγαλύτερου κοινού που αποζητά ολιστικούς τρόπους θεραπείας.

Εισηγήτρια: Χρύσα Κωνσταντιανού

Διοργανωτής: Πολυχώρος Χείρωνας

Τοποθεσία: Αττική – Πολυχώρος Χείρωνας

Έναρξη: 17 Μαρτίου

Assertiveness Training & Coaching!

Assertiveness Training & Coaching! – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Harmony Coaching για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα Training και Life Coaching, το οποίο συνδυάζει τη γνώση την εμπειρία και τα αποτελέσματα κορυφαίων Πανεπιστημίων και Κέντρων του εξωτερικού με τις σπουδές, τις γνώσεις και την εμπειρία της personal & Group Coach Νίκης Ορφανουδάκη.

Εισηγήτρια: Νίκη Ορφανουδάκη

Διοργανωτής: Harmony and Creativity

Τοποθεσία: Αττική – Harmony and Creativity

Έναρξη: 21 Μαρτίου

Τελευταίο εισαγωγικό μάθημα Αειζωίας με τη Διονυσία Κλαρνετατζή!Τελευταίο εισαγωγικό μάθημα Αειζωίας με τη Διονυσία Κλαρνετατζή!

Να τονίσουμε πως το εισαγωγικό αυτό μάθημα του Μαρτίου είναι και το τελευταίο μάθημα στο οποίο η Σχολή Αειζωίας ανοίγει τις πόρτες και την αγκαλιά της να υποδεχθεί νέους μαθητές και πνευματικούς συνοδοιπόρους!Μετά από αυτό το εισαγωγικό μάθημα το γκρουπ των νέων μαθητών που θα συνεχίσουν τα μαθήματα για το επόμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώνεται και κλείνει. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να εισαχθούν νέοι μαθητές από τον Απρίλιο και στο εξής για τα επόμενα Μαθήματα Αειζωίας Υψηλής Γνώσης και Υπευθυνότητας.

Εισηγήτρια: Διονυσία Κλαρνετατζή

Διοργανωτής: Better World

Τοποθεσία: Αττική – Ξενοδοχείο President

Έναρξη: 25 Μαρτίου

Σπουδές Ρεφλεξολογίας στο Universal Training

Σπουδές Ρεφλεξολογίας στο Universal Training

Το UNIVERSAL TRAINING σε συνεργασία με την Εναλλακτική Δράση, καινοτομεί για μία ακόμη φορά προσφέροντας το 1ο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα στις σπουδές Ρεφλεξολογίας με 20% Έκπτωση στα δίδακτρα.
Στους αποφοίτους παρέχεται δίπλωμα από το Universal Training το οποίο είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 του Ομίλου ΑΚΜΗ, Πιστοποιημένη Σχολή από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπ.Παιδείας, Σχολή Διαπιστευμένη από το Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων (Π.Ε.Σ.Ρ.), επίσημο μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ρεφλεξολόγων RIEN & παρέχει πιστοποίηση σπουδών του Διεθνούς Φορέα Πιστοποίησης ITEC.

Εισηγήτρια: Άρτεμις Καρνέζη

Διοργανωτής: Universal Training

Τοποθεσία: Κέντρο Αθήνας – Universal Training

Έναρξη: 29 Μαρτίου

Εκπαίδευση δασκάλων για τη παιδική γιόγκα 120 ωρών σε 3 κύκλους

Εκπαίδευση δασκάλων για τη παιδική γιόγκα 120 ωρών σε 3 κύκλους

Η μετεκπαίδευση δασκάλων για την παιδική yoga είναι ένα πρόγραμμα βασισμένο στη Γιόγκα και τις Ευεργετικές της Τεχνικές, τη Συστημική θεωρία, την Παιδική Ψυχολογία, τα Στάδια Ανάπτυξης, τις Επικοινωνιακές Τεχνικές για τα παιδιά και το Εννεάγραμμα. Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για: δασκάλους Yoga / καθηγητές φυσικής αγωγής/ εκπαιδευτικούς /ψυχολόγους-ψυχοθεραπευτές/ θεραπευτές/χορευτές/ γονείς / και όλους όσοι εργάζονται ή απλώς ενδιαφέρονται για τα παιδιά.

Εισηγήτρια: Βασιλεία Κουλίδου

Διοργανωτής: NEO YOGA

Τοποθεσία: Αττική

Έναρξη: 14 Απριλίου

Σεμινάριο Fascial Fitness - Introductory Course

Σεμινάριο Fascial Fitness – Εισαγωγικό μάθημα

Το Fascial Fitness είναι μια ολιστική προσέγγιση εκγύμνασης της φάσια/συνδετικού ιστού η οποία βασίζεται πάνω στην έρευνα του Dr. Robert Schleip και της ομάδας του (Ulm University, Γερμανία). Στις μέρες μας ,η εκγύμναση της φάσια/συνδετικού ιστού, είναι ένα αναπόσπαστο μέρος των κλασσικών και των εναλλακτικών προγραμμάτων άσκησης. Το Fascial Fitness δίνει την επιπλέον πληροφορία που χρειάζεται και λείπει από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Εισηγήτριες: Αθηνά Βιτώρη & Ντόρα Περδικάρη

Διοργανωτής: KENEXE

Τοποθεσία: Αττική – Studio Soma

Έναρξη: 29 Απριλίου

Σεμινάριο Θεραπευτικού NLP - NLP Practitioner στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάριο Θεραπευτικού NLP – NLP Practitioner στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε Θεραπευτές Ψυχικής Υγείας, Υπνοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους, Καθηγητές αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει ένα θεραπευτικό εργαλείο που θα τον βοηθήσει τόσο στην προσωπική του εξέλιξη, όσο και στην εργασία του. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση από το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP καθώς και από το Surrey Institute of Clinical Hypnotherapy του Λονδίνου. Η ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας επιτρέπει να εγγραφείτε και σε άλλους Διεθνείς Συλλόγους NLP καθώς και να λάβετε όποια άλλη πιστοποίηση επιθυμείτε.

Εισηγητής: Ευάγγελος Δαφόπουλος

Διοργανωτής: Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP

Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη – Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP

Έναρξη: 12 Μαΐου

NLP & Life Coaching Program με 2 πιστοποιήσεις NLP & Life Coaching Diploma

NLP & Life Coaching Program με 2 πιστοποιήσεις NLP & Life Coaching Diploma

Το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που περιλαμβάνει NLP Practitioner – NLP Master Practitioner και Δίπλωμα στο Life Coaching. Το πρόγραμμα διδάσκεται σε 3 εβδομαδιαίες ενότητες. Οι ημερομηνίες των ενοτήτων για το 2018 είναι οι εξής:
Α Ενότητα, Πιστοποίηση NLP Practitioner: 18-24 Ιουνίου

Β Ενότητα, Πιστοποίηση NLP Master Practitioner: 17-23 Σεπτεμβρίου

Γ Ενότητα, LIfe Coaching Diploma: 19-25 Νοεμβρίου

Εισηγητής: Χαράλαμπος Σολέας

Διοργανωτής: Better World

Τοποθεσία: Αττική – Women for Life

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα