Τι να κάνετε για να δημιουργήσετε περισσότερη αφθονία στη ζωή σας

Τι να κάνετε για να δημιουργήσετε περισσότερη αφθονία στη ζωή σας

Αν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερη αφθονία στη ζωή σας, αρχίστε με το να δημιουργήσετε την αυταπάτη ή την αίσθηση της πολυτέλειας στον προσωπικό σας χώρο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ξοδεύοντας λίγα χρήματα, αν χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας.

Αγοράστε αντικείμενα που ενώ στην πραγματικότητα είνα φθηνά, δίνουν, παρ’ όλα αυτά, την αίσθηση της αφθονίας, όπως ένα ύφασμα με πλούσια χρώματα.

Επισκεφθείτε καταστήματα που πουλούν ωραία μεταχειρισμένα πράγματα πολύ πιο φθηνά απ’ όσο αν θα τα αγοράζατε καινούργια. Διαλέξτε αντικείμενα που ικανοποιούν την αίσθηση της προσωπικής διάθεσης για τρυφηλότητα.

Μετά αρχίστε από ένα δωμάτιο, πιθανώς το υπνοδωμάτιο. Ντύστε το κρεβάτι σας και τους τοίχους με το πολύχρωμο ύφασμα. Προσθέστε πολλά μαξιλάρια. Κάντε τα πάντα να αναδεικνύουν μια αίσθηση απόλαυσης και ευημερίας. Τοποθετήστε φωτογραφίες ή ζωγραφιές στον τοίχο που να απεικονίζουν αφθονία.

Μπορεί επίσης να θέλετε να δημιουργήσετε και ένα «χάρτη θησαυρού» και να τον κρεμάσετε στον τοίχο για να σας βοηθήσει να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητό σας.

Ο «χάρτης θησαυρού» είναι μια συλλογή φωτογραφιών ή αποκομμάτων από περιοδικά που έχετε κολλήσει μαζί και δημιουργούν μια εικόνα που παριστάνει αυτό που θέλετε να δείξετε.

Για παράδειγμα, αν το παλιό σας αυτοκίνητο παθαίνει συνεχώς βλάβες κα θέλετε να αποκτήσετε κανούργιο, βρείτε την εικόνα του αυτοκινήτου που επιθυμείτε.

Κολλήστε την σ’ ένα μεγάλο πίνακα (περίπου 45 επί 50 εκατοστά).

Μετά, βρείτε μια φωτογραφία στην οποία δείχνετε χαρούμενοι και κολλήστε την στον πίνακα κοντά στο αυτοκίνητο. Μετά κολλήστε εικόνες και λέξεις που εκφράζουν αφθονία και ευημερία.

Μπορείτε να κολλήσετε εικόνες με μπουκέτα λουλουδιών ή ωραίων χαλιών ή πολυτελών φαγητών. Βεβαιωθείτε ότι αυτά που κολλάτε στον πίνακα αντιπροσωπεύουν το Πνεύμα για να σας υπενθυμίζουν τη δημιουργική αρχή που θέλετε να προβάλετε.

Κατόπιν τοποθετήστε το χάρτη του θησαυρού σας σε σημείο που μπορεί να διεισδύσει στο υποσυνείδητό σας.

Ο πιο κατάλληλος χώρος είναι συνήθως το υπνοδωμάτιο.

Η δημιουργία ενός υπόβαθρου αφθονίας στον προσωπικό σας χώρο θα μεταβάλει τη συνείδησή σας με τέτοιον τρόπο, που θα αρχίσετε να πιστεύετε πως η αφθονία μπορεί όντως να ρέει στη ζωή σας.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Ντενίζ Λιν «Ιερός Χώρος» από τις εκδόσεις Κέδρος

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα