Η καρδιά του βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά

kardia-vivliou-plateia-kodzia

Ξεκίνησε και φέτος το παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά και θα διαρκέσει για 24 ολόκληρες ημέρες, ως την Κυριακή στις 11 Φεβρουαρίου. Με κεντρικό σύνθημα “Το βιβλίο είναι η δύναμή σου” πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση βιβλίων, εκδοτικών οίκων και φυσικά, αναγνωστών που γίνεται κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα.

Τα παζάρι βιβλίων αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Αθήνας καθώς διοργανώνεται φέτος για 22η χρονιά και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βρίσκουν βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές οι οποίες πολλές φορές είναι του κόστους του 1 ευρώ!

Στα 22 χρόνια της πορείας του θεσμού αυτού, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα με περισσότερους από 9.000 τίτλους βιβλίων να γνωστοποιούνται στο αναγνωστικό κοινό. Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για επαφής και επικοινωνίας των εκδοτικών οίκων με τους αναγνώστες στους μιας και στο παζάρι βιβλίου, εκτός από τα να αγοράσει κάποιος μερικά βιβλία, μπορεί και να εκφράσει αλλά και να συζητήσει τις απόψεις και τις προτιμήσεις του με όλους όσους παρευρίσκονται και ενδιαφέρονται για τις εκδόσεις της χώρας.

Είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για τους εκδότες να έρθουν κοντά με το κοινό και να μάθουν από πρώτο χέρι τι εντύπωση προκαλούν οι εκδόσεις τους και πως μπορούν να γίνουν καλύτερες.

Η εκδήλωση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ. Η είσοδος είναι επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο) και είναι ελεύθερη για όλους.

Το 22ο Παζάρι Βιβλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ), σε συνεργασία με την UNICEF, υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα