Ο ηθοποιός Keanu Reeves μιλάει για το τι πιστεύει πως συμβαίνει όταν πεθαίνουμε

Ο ηθοποιός Keanu Reeves μιλάει για το τι πιστεύει πως συμβαίνει όταν πεθαίνουμε

Ο Keanu Reeves ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο Χόλιγουντ υποδυόμενος χαρακτήρες που δύσκολα θα έλεγε κανείς ότι είχαν «βάθος».

Ωστόσο, στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Reeves έχει κερδίσει δικαίως, τη φήμη του ως ένας άνθρωπος που αναδύθηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα βαθύ και στοχαστικό άτομο που αψηφά τα στερεότυπα που τον έκαναν διάσημο.

Διαβάστε επίσης: Ο Morgan Freeman, πρωτοπόρος στον αγώνα για τη διάσωση των μελισσών

Η τελευταία εμφάνισή του στο The Late Show του Stephen Colbert, δείχνει πραγματικά, γιατί ο Reeves κατέχει τη θέση που κατέχει στις καρδιές των ανθρώπων, όσο λίγες άλλες προσωπικότητες του Χόλιγουντ έχουν καταφέρει.

Κατά τη διάρκεια του talk show και ενώ μιλούσαν για την πολυαναμενόμενη επιστημονική κωμωδία όπου ο κόσμος αντιμετωπίζει την καταστροφή του εκτός και αν ο Bill Preston και ο Ted Logan μπορούν να γράψουν ένα ακόμη τραγούδι του Wyld Stallyns και στην οποία, ο Reeves πρωταγωνιστεί, η συζήτηση στράφηκε προς τη φιλοσοφία και τη φύση του θανάτου.

«Είναι το τέλος του σύμπαντος, αν δεν μπορούν να γράψουν το τραγούδι», είπε ο Reeves. “Είναι το τέλος του συνεχούς χρονικού διαστήματος.”

«Έτσι αντιμετωπίζετε τη δική σας θνησιμότητα και τη θνησιμότητα όλων των άλλων υπάρξεων; Ουάου!» είπε ο Stephen Colbert και συνέχισε:

«Τι νομίζετε ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε, Keanu Reeves;»

«Ξέρω ότι αυτοί που μας αγαπούν θα μας λείψουν» απάντησε ο Reeves, ο οποίος, έχει βιώσει την βαριά απώλεια αγαπημένων του προσώπων και η απάντησή του κέρδισε για άλλη μια φορά, το κοινό που τον παρακολουθούσε.

Να θυμίσουμε ότι το 2000, ο Keanu Reeves επρόκειτο να γίνει πατέρας από την τότε αγαπημένη του Jebnifer Syme, αλλά το μωρό γεννήθηκε νεκρό τον Δεκέμβριο του 1999. Η Jenifer Syme τελικά σκοτώθηκε τον Απρίλιο του 2001 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σε ηλικία 28 ετών. Η εμπειρία αυτή στιγμάτισε την ψυχή του Reeves και ο πόνος που βίωσε επηρέασε έντονα την κοσμοθεωρία του και τη στάση του απέναντι στη ζωή.

Ο Keanu Reeves, όπως λένε αυτοί που τον γνωρίζουν καλύτερα, δεν έχει ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, δεν έχει χάσει την καρδιά του.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα