Διαγωνισμός: Βρείτε τη μετάφραση της λέξης “Assertiveness” και κερδίστε ένα πρόγραμμα ομαδικού training και coaching

assertiveness-metfrasi

Το Harmony & Creativity, σε συνεργασία με την Εναλλακτική Ατζέντα, προσφέρουν ένα τρίμηνο πρόγραμμα Assertiveness Training and Coaching το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Life Coach Νίκη Ορφανουδάκη, στην Αθήνα.

Πως θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό

Το τρίμηνο πρόγραμμα ομαδικού training και coaching θα κερδίσει αυτός/ή που θα βρει την πιο κατάλληλη μετάφραση στη λέξη assertiveness.

Επισκεφθείτε την ανακοίνωση του επερχόμενου προγράμματος Assertiveness Training & Coaching! – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Διαβάστε προσεκτικά το το κείμενο και βρείτε την κατάλληλη λέξη που μπορεί να αποδώσει σωστά το νόημα στα Ελληνικά.

Στείλτε την απάντηση στο e-mail harmonyandcreativity@gmail.com

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Τετάρτη  7 Μαρτίου και ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθούν την επομένη. Τον νικητή θα αναδείξει το κέντρο ξένων γλωσσών Perfect English που αποτελεί μέρος του Harmony and Creativity. Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότερες από μία κατάλληλες απαντήσεις, τότε θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ των επιτυχόντων.

Τι είναι το Harmony & Creativity;

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας) και έχει έδρα στην Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, Δείτε εδώ όλες τις εκδηλώσεις του Harmony and Creativity

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Harmony and Creativity

Το Harmony Coaching με χαρά ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού “Βρείτε τη μετάφραση της λέξης “Assertiveness” και κερδίστε ένα πρόγραμμα ομαδικού training και coaching”, τον οποίο διοργάνωσε με την Εναλλακτική Ατζέντα .

Είναι πράγματι πάρα πολύ ενθαρρυντικό το ότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 70, δεδομένου ότι, όπως είχαμε ανακοινώσει, η λέξη είναι σχεδόν αδύνατον να μεταφραστεί στα Ελληνικά. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι, παρά τη συνεχή γκρίνια που ακούγεται, ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας όχι μόνο σκέφτεται την αυτοβελτίωση και την αρμονία στις σχέσεις του , αλλά ταυτόχρονα επιθυμεί να περάσει στην πράξη και να την υλοποιήσει!

Με τη βοήθεια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Perfectenglish συγκεντρώθηκαν οι πιο επιτυχημένες προσπάθειες και επειδή ήταν πολλές, μετά από κλήρωση νικήτρια του Διαγωνισμού αναδείχτηκε η κυρία Βάσω Καρατζαβέλου, η οποία κέρδισε δωρεάν συμμετοχή σε όλο το πρόγραμμα Assertiveness Training & Coaching.
Για να δείτε τι είναι το Assertiveness και σε τι αφορά το πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ: Assertiveness Training & Coaching! – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα ακόμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο που περιλαμβάνει και δωρεάν test προσωπικότητας, το οποίο θα γίνει στα πλαίσια του Φεστιβάλ Harmony & Creativity στις 11 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ:  Φεστιβάλ Harmony & Creativity με ελεύθερη είσοδο

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις συμμετέχουσες και την Εναλλακτική Ατζέντα για τη συνδιοργάνωση του Διαγωνισμού.

 

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα