Κερδίστε δύο προσκλήσεις για το Reflect Festival στην Κύπρο!

Κερδίστε δύο προσκλήσεις για το Reflect Festival στην Κύπρο!

Στις 9 Μαΐου, η πρώτη πολίτης Android η Sophia πρόκειται να παρευρεθεί στην Κύπρο, στο Reflect Festival το μεγαλύτερο φεστιβάλ του μέλλοντος που διοργανώνεται μεταξύ της Νότιας Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Αυτοκίνητα που… πετούν, επενδυτές, εφευρέτες, ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά και η Sophia, θα είναι οι πρωταγωνιστές του 2ήμερου φεστιβάλ στην Λεμεσό της Κύπρου, ενώ η Υγεία, η Ευεξία, η Τεχνητή Νοημοσύνη και τα ταξίδια είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που θα υπάρχουν στο Reflect Festival δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν σε καίριους τομείς.

Πάνω από 1000 συμμετέχοντες, θα βρεθούν σε μια δημιουργική συνύπαρξη μαζί με 60 ομιλητές από 30 χώρες του κόσμου με στόχο να μοιραστούν τις ιδέες αλλά και το όραμά τους.

Η Εναλλακτική Ατζέντα, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 2 προσκλήσεις (μία για κάθε νικητή) για να παρευρεθείτε και εσείς στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του μέλλοντος που πρόκειται να λάβει χώρα στην Λεμεσό της Κύπρου!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αφού διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το Reflect Festival πείτε μας τι θα θέλατε να παρακολουθήσετε περισσότερο στο φεστιβάλ, στα παρακάτω σχόλια!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 03/05/2019

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτό το άρθρο.

Οι νικητές είναι:

Η Christina Toulekki και ο Stelios Patrikios! Συγχαρητήρια!

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”https://enallaktikiagenda.gr/kerdiste-prosklhseis-reflect-festival-kupro/” title_text=”Σχόλια” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”monospace” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”10″ ]

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα