Κλήρωση: Κερδίστε ένα τετραήμερο στα ιαματικά λουτρά Σμοκόβου στην Καρδίτσα

Κερδίστε μια δωρεάν συμμετοχή στο 4ημερο retreat της Έντεχνης Δράσης στα Ιαματικά νερά Σμοκόβου

Η Εναλλακτική Ατζέντα προσφέρει σε έναν αναγνώστη της ένα μοναδικό retreat το οποίο διοργανώνεται από την Έντεχνη Δράση στα ιαματικά λουτρά Σμοκόβου στην ορεινή Καρδίτσα, το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Δείτε τις κληρώσεις μας εδώ

Λίγα λόγια για το retreat

Μάσκες ρόλοι και αυθεντικός εαυτός είναι ο τίτλος της επερχόμενης δράσης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον εαυτό τους μέσα από παιχνίδια αυτογνωσίας, να φτιάξουν μάσκες αλλά και χαρταετούς που θα πετάξουν την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας. Η Έντεχνη Δράση, η οποία έχει έδρα στο Θησείο Αττικής, διοργανώνει εδώ και χρόνια, κάποια από τα πιο επιτυχημένα retreats του είδους, σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

Λίγα λόγια λόγια για τα ιαματικά λουτρά Σμοκόβου

Τα λουτρά Σμοκόβου βρίσκονται σε υψόμετρο 450 μέτρων, στο 35ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Καρδίτσας – Ρεντίνας. Απέχουν μόλις 6 χιλιόμετρα από το χωριό Σμόκοβος και βρίσκονται σε μια κατάμεστη από δρυς και πλάτανους κοιλάδα κάνοντας τον επισκέπτη να χαλαρώσει και να αφήσει το στρες της πόλης στο αυτοκίνητο. Κοντά, υπάρχει φούρνος με παραδοσιακό ψωμί, καφενείο, ζαχαροπλαστείο, εστιατόριο και περίπτερο, επιτρέποντας στον επισκέπτη να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις ιαματικές ιδιότητες των λουτρών.  Με ιστορία που μετρά αιώνες ζωής και… μοναστική παράδοση, τα λουτρά Σμοκόβου αποτελούν σήμερα ένα από τα πλέον γνωστά κέντρα ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Τα ιαματικά νερά αναβλύζουν από πέντε πηγές σε φυσική θερμοκρασία 37 έως 40,2 βαθμούς Κελσίου και διοχετεύονται στο υδροθεραπευτήριο. Το Υδροθεραπευτήριο είναι από τα πλέον σύγχρονα και από τον Ιούνιο του 2009 ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο συγκρότημα SPA, το οποίο σε συνδυασμό με τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών προσφέρει στους επισκέπτες χαλάρωση και ευεξία. Το νέο συγκρότημα διαθέτει πισίνα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δύο κλασικές και δύο διαθερμικές σάουνες, δύο αίθουσες χαμάμ και δύο αίθουσες χαλαρωτικού μασάζ. Επίσης υπάρχουν ατομικές αίθουσες εισπνοών, αίθουσα ρινοπλύσεων και ατομικές μπανιέρες μεγάλες, άνετες, καθαρές που με το πάτημα ενός κουμπιού γίνονται υδρομασάζ (τζακούζι).

Πως θα συμμετάσχετε στην κλήρωση

1 Επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης https://enallaktikiagenda.gr/event/4imero-katharas-deuteras-iamatikes-piges-smokovou-karditsa/

2 Επιστρέψτε πάλι εδώ και απλά πείτε μας τι σας αρέσει περισσότερο στο τετραήμερο πρόγραμμα.

Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών για να κριθεί έγκυρη η κλήρωση. Σε άλλη περίπτωση, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Καλή επιτυχία

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε

Νικήτρια είναι η Anna Maria Georgiou

Η επόμενη κλήρωση ξεκίνησε: Κερδίστε δύο αντίτυπα βιβλίων του ιατρού και συγγραφέα Θανάση Σεφερλή “Καρκίνος, δάσκαλος και φίλος”

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”https://enallaktikiagenda.gr/kerdiste-tetraimero-iamatika-loutra-smokovou/” title_text=”Σχόλια” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”monospace” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”10″ ]

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα