Το κλειδί για γνώση και σοφία, ThetaHealing®

Το κλειδί για γνώση και σοφία,  ThetaHealing®

Γράφει η Ιφιγένεια Τσαντίλη, Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος M.Sc.

Όλη η ομορφιά του κόσμου βρίσκεται μέσα μας. Όλα τα χρώματα και όλες οι διαστάσεις. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να αδράξουμε τη μέρα μας και να ζήσουμε όπως το επιλέγει η ψυχή μας.
Συχνά νιώθουμε οτι δεν κρατάμε το τιμόνι αλλά είμαστε ευάλωτοι στις εξελίξεις. Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις γιατί η επιλογή ενός πράγματος αυτόματα σημαίνει μη επιλογή ενός άλλου και τα θελουμε όλα μαζί για να νιώθουμε ασφαλείς.

Οι σκέψεις μας επιδρούν σε τέτοιο βαθμό στη διαμόρφωση των συνθηκών της ζωής μας που αν δεν μάθουμε να τις ελέγχουμε και να τις οδηγούμε εκεί που θέλουμε τα αποτελέσματα είναι επιζήμια, λένε οι ειδικοί.

Ένα τριήμερο σεμινάριο στο κέντρο της Αθήνας ” ThetaHealing® DNA Course, Bασικό Σεμινάριο με την μέθοδο “ΘΗΤΑ”, μας δείχνει τον τρόπο να αναγνωρίζουμε τη δύναμη των σκέψεων μας, να τις απελευθερώνουμε και να τις αντικαθιστούμε με θετικές.

Μέσω της μεθόδου ThetaHealing® η Μίνα Κολοκύθα, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια & σύμβουλος της μεθόδου απο το ίδρυμα ΤΗΙΝΚ (Τhetahealing Ιnstitute of Κnowledge®), δίνει λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν από τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας και μπορεί να ενεργοποιήσει το DNA για να βελτιώσει την υγεία και τη ζωτικότητά μας και να μας βοηθήσει να γίνουμε κυρίαρχοι των συναισθημάτων μας.

Το κλειδί για γνώση και σοφία,  ThetaHealing®

Τι θα διδάξει όμως στο σεμινάριο σήμερα Παρασκευή 16/9/2016 και το Σάββατοκύριακο 17&18/9/2016; Η απάντηση απλή. Πώς να εστιάζουμε στην σκέψη μας. Πώς να παρατηρούμε την σκέψη μας. Πώς μέσα από απλές αλλά εξαιρετικά δυναμικές τεχνικές μπορούμε να απελευθερωθούμε από τον παλιό τρόπο που μέχρι τώρα λειτουργούσαμε και να πετύχουμε στους στόχους μας!

Η δημιουργός της μεθόδου Vianna Stibal πιστεύει οτι εμείς κρατάμε τα κλειδιά της υγείας μας, του σώματος και της ζωτικότητάς μας. Με το ThetaHealing® μπορούμε να αλλάξουμε στιγμιαία τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω που καθορίζουν τις αποφάσεις που παίρνουμε.

Αλλάζουμε εμείς και αλλάζει ο κόσμος γύρω μας. Κυριαρχούμε στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας και μοιραζόμαστε αγάπη και χαρά με τους γύρω μας.

Το σεμινάριο αυτό είναι πολύ βασικό! Είναι η αφετηρία μας για όλα σχεδόν τα υπόλοιπα μαθήματα του ThetaHealing®. Αυτό που θα μάθουμε εδώ είναι να αφαιρούμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας από το φυσικό, το γενετικό, το ψυχικό και το ιστορικό μας επίπεδο. Ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας και το φυσικό μας περιβάλλον και νιώθουμε γύρω μας το φως της δημιουργίας.

Περισσότερα : www.thetatime.com
Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Παρασκευή 16 έως Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016
Παρασκευή 17:00-21:00
Σάββατο, Κυριακή 10:00-19:00

Χώρος Διεξαγωγής:
ThetaTime, Iεροσολύμων 38, Αθήνα
Εισηγήτρια: Μίνα Κολοκύθα, Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια & σύμβουλο της μεθόδου απο το ίδρυμα ΤΗΙΝΚ (Τhetahealing Ιnstitute of Κnowledge®) εμπειρία σήμερα

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα