Κληρώνουμε 2 θέσεις στο σεμινάριο Κάνε Focus με τη Βίκυ Χαντζή

BIKY XANTZH 4-4

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το πολυαναμενόμενο σεμινάριο “Κάνε Focus με τη Βίκυ Χαντζή”. Πρόκειται για ένα πεντάωρο σεμινάριο το οποίο διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τις Εκδόσεις Διόπτρα, την Εναλλακτική Δράση και τη δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή.

Κάνε FOCUS με τη Βίκυ Χαντζή
Εκπαίδευσε τον Νου να Υλοποιεί & να Επιτυγχάνει Μεθοδικά τους Στόχους σου
Βιωματικό webinar με τη γνωστή Δημοσιογράφο,
ΝLP Master Practitioner και Canfield Certified Trainer

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο θα διαβάσετε εδώ https://enallaktikiagenda.gr/event/kane-focus-me-ti-viky-chantzi/

Την ενέργεια στο σεμινάριο θα απογειώσει ο καταξιωμένος Lead Fitness Coach Γιώργος Ξηρός. Βραβευμένος με τον τίτλο: Best Multichannel Influencer στα Fitness Awards 2020 .

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν δώρο 1 εβδομάδα δωρεάν προπονήσεων σε όλα τα προγράμματα του γυμναστηρίου THE CONCEPT TERMINAL (Λ. Βουλιαγμένης 403, Ηλιούπολη), αλλά και σε όλα τα προπονητικά προγράμματα της οn demand πλατφόρμας του THE CONCEPT TERMINAL, ώστε να απολαμβάνετε την γυμναστική σας στο σπίτι, όποια ώρα θέλετε, όποτε θέλετε!

Η Εναλλακτική Ατζέντα προσφέρει σε δύο αναγνώστες της μία θέση στο πεντάωρο webinar. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το μεσημέρι, στις 14.00 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Όροι και προϋποθέσεις

Οι νικητές δεν θα λάβουν δώρο το βιβλίο “Κάνε Focus”

Οι νικητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους άμεσα εντός 2 ωρών αλλιώς σε άλλη περίπτωση η θέση θα ξανακληρωθεί σε άλλον συμμετέχοντα.


Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα