Κλήρωση: Κερδίστε ένα μοναδικό τριήμερο στη Στεμνίτσα Αρκαδίας

Κλήρωση: Κερδίστε ένα μοναδικό τριήμερο στη Στεμνίτσα Αρκαδίας

Κλήρωση στην Εναλλακτική Ατζέντα:

Ένα ζευγάρι θα κερδίσει δύο διανυκτερεύσεις, με πρωινό, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Trikolonion, στη Στεμνίτσα Αρκαδίας.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός

  • Μεταβείτε στην κατηγορία των εναλλακτικών διακοπών της Εναλλακτικής Ατζέντας https://enallaktikiagenda.gr/enallaktikes-diakopes-retreats/
  • Δείτε πιο retreat σας αρέσει περισσότερο
  • Γράψτε την προτίμησή σας κάτω από αυτή την ανάρτηση

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 Ιουνίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτή την ανάρτηση.

Λίγα λόγια για τη Στεμνίτσα

Τόπος δασώδης και σκιερός, όπως υποδηλώνει τ’όνομά της στα Σλάβικα,η Στεμνίτσα είναι γνωστή απ’την αρχαιότητα ακόμα ως Υψούς. Χτισμένη σε υψόμετρο 1080m στο Μαίναλο και χαρακτηρισμένη ως παραδοσιακός οικισμός, μαγεύει τον επισκέπτη με τη μοναδική της φύση, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα όμορφα σπίτια της και τα παραδοσιακά καφενεία, ταξιδεύοντάς τον σε άλλη εποχή.

Η Στεμνίτσα (39 χλμ. από την Τρίπολη) είναι ένα ζωντανό χωριό χάρη στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας, που διατηρεί μια παράδοση αιώνων και απ’ την οποία αξίζει να περάσετε μια βόλτα. Κατά τα άλλα, στο χωριό μπορείτε να δείτε ένα ωραίο λαογραφικό μουσείο και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία με τοιχογραφίες του Φώτη Κόντογλου.

Ωστόσο, το μεγάλο προσόν της Στεμνίτσας είναι η θέση της: αποτελεί εξαιρετική βάση για βόλτες στην ευρύτερη περιοχή, όπως στη γειτονική Δημητσάνα με τις ωραίες γειτονιές και το δραστήριο Μουσείο Υδροκίνησης, και κυρίως στο φαράγγι του Λούσιου με τα πανέμορφα μοναστήρια (Νέα και Παλιά Μονή Φιλοσόφου και Μονή Προδρόμου), τα οποία μπορείτε να προσεγγίσετε αυτόνομα ή μέσω της διάσημης πεζοπορικής διαδρομής μέσα από το φαράγγι. Αν ο καιρός το επιτρέπει, αξίζει με το παραπάνω να εντάξετε στο πρόγραμμά σας δραστηριότητες όπως ράφτινγκ στον Λούσιο, ποδήλατο βουνού και πεζοπορίες στο Μαίναλο.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο Trikolonion

Κλήρωση Στεμνίτσα

 

Όροι συμμετοχής

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση. Διαφορετικά, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου.

Η Κλήρωση ολοκληρώθηκε. Nικήτρια είναι:

Σχολιάστε εδώ για να συμμετάσχετε στην κλήρωση

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”” title_text=”Σχόλια” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”monospace” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”10″ ]

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα