Καραντίνα: Κολύμπι στον πάγκο της κουζίνας της έκανε πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης (Βίντεο)

Κολύμπι στον πάγκο της κουζίνας της έκανε πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης

Η Βρετανή Σάρον Ντέιβις είναι 57 ετών, μητέρα τριών παιδιών και πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης. Στη δεκαετία του 80, μάλιστα, είχε κερδίσει ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας. Θεωρήθηκε ως μία από τις πιο σέξι αθλήτριες της εποχής της και όχι άδικα.

Εκτός, όμως, από τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα προσόντα της, η Σάρον Ντέιβις είναι και μια γυναίκα που ξέρει να κρατάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της αλλά και να ευχαριστεί τους φίλους της στα social media.

Στην εποχή της καραντίνας, η Ντέιβις εντυπωσίασε τους 60.000 ακόλουθούς της και όχι μόνο, με το βίντεο που ανέβασε στο twitter και έγινε αμέσως viral.

Στο κλιπ αυτό, που εμφανίζεται με μαγιό, ειδικά γυαλιά κολύμβησης και σκουφάκι, «κολυμπάει» σε στιλ ελεύθερο και πεταλούδα, πάνω στον πάγκο της κουζίνας της, εντυπωσιάζοντας τόσο για τις κολυμβητικές της ικανότητες όσο και για το καλλίγραμμο σώμα της, που διατηρεί στα 57 χρόνια της.

Η ίδια είπε ότι, το μαγιό, το σκουφάκι και τα γυαλιά ήταν απαραίτητα αξεσουάρ, προκειμένου να βιώσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εικονικής κολύμβησης.

Στην ερώτηση, αν κάποιος της κρατούσε τα πόδια καθώς κολυμπούσε, η Ντέιβις απάντησε ότι, πραγματικά, ο 13χρονος γιος της, κρατούσε τους αστραγάλους της καθώς κολυμπούσε, και μάλιστα, τον είχε αγγαρέψει γι’αυτό.

Η Σάρον Ντέιβις, που έχει δηλώσει ότι το τρίπτυχο της επιτυχίας της είναι τα push-ups, οι πίτσες και το botox, αποδεικνύει με την πράξη της αυτή ότι, σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος θέλει να γυμναστεί, μπορεί να το κάνει ακόμη και μέσα στην κουζίνα του.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα