Ο κορυφαίος κατασκευαστής πικάπ, Frank Kuzma στην Ελλάδα!

Ο κορυφαίος κατασκευαστής πικάπ, Frank Kuzma στην Ελλάδα!

Ο κορυφαίος κατασκευαστής πικάπ, Frank Kuzma, έρχεται στην Ελλάδα και την Golden Acoustics την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

O Frank Kuzma, μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας Hi-End κοινότητας κατασκευαστών συσκευών ήχου, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην βελτιστοποίηση του αναλογικού ήχου δημιουργώντας (από το 1983 έως σήμερα) μια μεγάλη γκάμα από πικάπ, βραχίονες και κεφαλές που ανασύρουν από το αυλάκι του δίσκου βινυλίου όλη τη μουσική πληροφορία, με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ακρίβειας και πιστότητας.
Στον κόσμο της υψηλής πιστότητας και της ποιοτικής μουσικής αναπαραγωγής, το βινύλιο ξεκάθαρα υπερέχει όλων των συμβατικών ψηφιακών μέσων…

Για το λόγο αυτό το βινύλιο και οι δίσκοι LP γνωρίζουν αυτή τη στιγμή τεράστια εμπορική άνθιση, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων, ειδικά για το 2017 και το 2018, ενώ οι πωλήσεις του CD υποχωρούν διαρκώς.

Ο Frank Kuzma επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα και η Golden Acoustics με τιμή μας προσκαλεί στο σημαντικότερο “αναλογικό” event για τη χώρα μας, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συνομιλήσουμε με τον κατασκευαστή καθώς και να δούμε από κοντά τα νέα μοντέλα Stabi-R και 4Point 9, αλλά και να τα ακούσουμε στις ειδικά ακουστικά διαμορφωμένες αίθουσες των καταστημάτων τους.

Το event για το κοινό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30/10 στις 17.00μμ στα καταστήματα της Golden Acoustics και Analogue Corner, (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου).

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα