Οι κύκλοι των αυτόνομων σεμιναρίων της Έντεχνης Δράσης που αξίζει να παρακολουθήσετε!

Οι κύκλοι των αυτόνομων σεμιναρίων της Έντεχνης Δράσης που αξίζει να παρακολουθήσετε!

Οι κύκλοι αυτόνομων σεμιναρίων, είναι μια σειρά σεμιναρίων όπου, για κάθε συνάντηση, δεν αποτελεί προϋπόθεση, οι συμμετέχοντες να έχουν παρευρεθεί και στις προηγούμενες συναντήσεις, προκειμένου να παρακολουθήσουν το εκάστοτε σεμινάριο ούτε φυσικά υποχρεούνται να παρακολουθήσουν και εκείνα που έπονται.

Αυτό, δίνει μια αίσθηση ελευθερίας σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν, καθότι ενδεχομένως, λόγω υποχρεώσεων ή άλλων λόγων να μην είναι δυνατό να παραστούν σε κάθε συνάντηση, κάτι που μάλλον, είναι και η αιτία που τα αυτόνομα σεμινάρια είναι τόσο δημοφιλή στον κόσμο.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε για εσάς τους κύκλους αυτόνομων σεμιναρίων που διοργανώνει το κέντρο της Έντεχνης Δράσης για το επόμενο διάστημα και αξίζει να παρακολουθήσετε έστω και μία φορά.

Κύκλος Αυτόνομων Ψυχοθεραπευτικών σεμιναρίων: Οι Θεές μέσα μας

Κύκλος Αυτόνομων Ψυχοθεραπευτικών σεμιναρίων: Οι Θεές μέσα μας

Στις 16 Φεβρουαρίου ξεκινά ένας κύκλος βιωματικών ψυχοθεραπευτικών σεμιναρίων από την Έντεχνη Δράση που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες. Σε αυτό τον κύκλο, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν και θα αξιοποιήσουν τις ιδιότητες των επτά κλασικών θηλυκών αρχετύπων, της ελληνικής μυθολογίας. Το σεμινάριο πραγματοποιείται μια φορά το μήνα.

«Ο χορός των αρχετύπων» Σεμινάριο 6 συναντήσεων

«Ο χορός των αρχετύπων» | Σεμινάριο 6 συναντήσεων

Το σεμινάριο πραγματοποιείται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα και είναι βασισμένο στην αναλυτική ψυχολογία του Γιουνγκ και στον αρχετυπικό χάρτη των 12 βασικών αρχετύπων, μέσα από την εκφραστική θεραπεία μέσω τεχνών (Expressive arts therapy).  Οι συμμετέχοντες, μέσα από τις ιδιότητες των αρχετύπων θα γνωρίσουν την αποστολή τους σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Συστημική Αναπαράσταση – Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας

Συστημική αναπαράσταση - Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας

Η συστημική αναπαράσταση είναι μια «ψυχοθεραπευτική» μέθοδος που βασίζεται στη θεωρία πως όλα ανήκουν σε ένα σύστημα, το οποίο, για να λειτουργεί ομαλά, απαιτεί συγκεκριμένη τάξη. Μέσα από αυτά τα σεμινάρια , όσοι τα παρακολουθήσουν, θα βρουν απαντήσεις σε προβλήματα σχετικά με προσωπικά, ψυχολογικά, οικονομικά επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά θέματα. Το σεμινάριο επαναλαμβάνεται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις της Έντεχνης Δράσης εδώ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα