Τι είναι οι “Κωδικοί Ενέργειας” και πως μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας;

Οι Κωδικοί Ενέργειας είναι ένα σύνολο πρακτικών που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας για να δημιουργήσετε τη δική σας Κβαντική Αντιστροφή – για να περάσετε από τη σύγχυση, τη δυσφορία, την εξάντληση και την αγανάκτηση στην ενδυνάμωση, τη χαρά, τη διαύγεια, την ευημερία και τη δημιουργική έκφραση.

Αυτές οι πρακτικές σας μαθαίνουν να δημιουργήσετε ένα νέο εσωτερικό κύκλωμα που υποστηρίζει την πραγματική σας φύση ως ενεργειακού όντος.

Δημιουργώντας ξανά μια φυσική ροή της ενέργειας στο σώμα, πραγματοποιείτε μια αλλαγή στην ταυτότητά σας και γίνεστε από Προστατευτική Προσωπικότητα Εκφραστικός Εαυτός.

Οι Κωδικοί Ενέργειας σας δίνουν τα εργαλεία να νιώθετε και να ξέρετε στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας ότι όλα στη ζωή σας είναι ενέργεια. Θα ζείτε κάτω από το επίπεδο του μυαλού και των ιστοριών του, μέσα στον πυρήνα σας και μακριά από τα δράματα και τον πόνο. Βλέποντας τη ζωή μέσα από αυτή τη βαθιά και πλούσια προοπτική, αλλάζετε το νόημα των πάντων.

Διαβάστε επίσης: Διαλογισμός για να μην χάνεις την ηρεμία σου

Καθώς θα φέρνετε συνειδητή επίγνωση στο σώμα σας, θα ανακαλύψετε ότι οι Κωδικοί Ενέργειας σας προσφέρουν μια σταθερά, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε ένα ανώτερο επίπεδο γενικής συναίσθησης, όπως το δέντρο που εξαρτάται από τις ρίζες του για να ψηλώσει.

Ζώντας ως το ον ενέργειας που είστε, θα μπορείτε να ενσαρκώνετε το πραγματικό δώρο σας στον κόσμο δίχως δισταγμό ή αμφιβολία.

Για παράδειγμα, η Τζέιμι, μια μαθήτρια των Κωδικών Ενέργειας, είναι τώρα ικανή να παίρνει αποφάσεις για την ηλικιωμένη μητέρα της, γεγονός που πάσχιζε επώδυνα να αντιμετωπίσει. Πολλοί έφηβοι έχουν χρησιμοποιήσει τους Κωδικούς Ενέργειας για να ανακαλύψουν τη θέση τους στον κόσμο και έχουν σταματήσει καταστροφικές συμπεριφορές, όπως τον εθισμό σε ναρκωτικά, τις διατροφικές διαταραχές και τον αυτοτραυματισμό στην απόπειρά τους να «νιώσουν».

Η ανάγκη να ταιριάζουμε ή να ανήκουμε μειώνεται όταν βλέπουμε και βιώνουμε τον εαυτό μας ως κάτι φτιαγμένο από δημιουργική ενέργεια και ως φυσικούς ηγέτες αντί για κάποιους που ακολουθούν το πλήθος ή συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλους.

Βλέποντας πλέον τον εαυτό σας ως δημιουργό, θα αρχίσετε να βιώνετε μια υπομονή και μια παρουσία στο παρόν που δεν είχατε νιώσει ποτέ σας και να περνάτε σε μια ζωή ως ο ηγέτης που ποτέ δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα είστε.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Dr. Sue Morter «Ξεκλειδώστε την Ενέργεια» από τις εκδόσεις Διόπτρα

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα