Η λάμπα που μας βοηθά να συνδεθούμε με τους αγαπημένους μας που βρίσκονται μακριά (φωτογραφίες)

Η λάμπα επικοινωνίας που μας βοηθά να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας που είναι μακριά

Όλοι όσοι αναγκάστηκαν κάποια στιγμή να αποχωριστούν τους φίλους τους ή κάποιον αγαπημένο τους γνωρίζουν πόσο σκληρό μπορεί να είναι.

Με μερικούς φίλους, μπορεί να μεγαλώσαμε μαζί, ή να περνούσαμε το τελευταίο διάστημα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας μαζί τους και ξαφνικά αναγκαζόμαστε μια ημέρα να τους αποχωριστούμε.

Ευτυχώς όμως, υπάρχει ένα νέο προϊόν στην αγορά -το οποίο κυκλοφόρησε από το UncommonGoods- που βοηθάει τους φίλους που είναι μακριά ο ένας από τον άλλον να κρατούν την επαφή τους! Είναι μια λάμπα, η οποία ονομάζεται «Long Distance Friendship Lamp», ή αλλιώς, «Η Λάμπα, για τις…φιλίες εξ’αποστάσεως».

Πως λειτουργεί;

Ο κάθε φίλος έχει μια τέτοια λάμπα στο σπίτι του. Όταν λοιπόν, ακουμπάς την δική σου λάμπα, τότε το ζευγάρι της, δηλαδή η λάμπα που έχει ο φίλος σου στο σπίτι του, φωτίζεται! Είναι ένας πολύ γλυκός τρόπος για να δείξουμε στον φίλο μας πως κάποιος τον σκέφτεται όσο μακριά και αν είναι.

«Φωτίστε την ζωή των αγαπημένων σας, είτε βρίσκονται στην άκρη της πόλης είτε στην άλλη άκρη του κόσμου, με αυτές τις λάμπες», γράφει η περιγραφή του προϊόντος.

Η λάμπα επικοινωνίας που μας βοηθά να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας που είναι μακριά
Photo Credits: UncommonGoods

Πως δημιουργήθηκε;

Το όμορφο της υπόθεσης δεν σταματά εδώ, καθώς πίσω από την δημιουργία της συγκεκριμένης λάμπας κρύβεται μια πολύ όμορφη ιστορία αγάπης.

Διαβάστε επίσης: 10 λόγοι για να έχουμε φωτιστικά από αλάτι Ιμαλαΐων στο σπίτι μας

Ο δημιουργός, ο John Harrison δούλευε ως καθηγητής βιολιού στο Wichita State University όταν γνώρισε μια γυναίκα με το όνομα Vanessa Whalen, η οποία ήταν πιανίστρια στο ίδιο πανεπιστήμιο. Οι δυο τους, άρχισαν να βγαίνουν και το πρωινό των Χριστουγέννων του 2014 ο John έκανε πρόταση γάμου στην Vanessa η οποία φυσικά και είπε το ναι.

Ακριβώς το ίδιο πρωί, επειδή βρίσκονταν και οι δύο μακριά από τις οικογένειές τους, ο John πρότεινε να δημιουργήσουν λάμπες, οι οποίες θα τους συνδέουν με τους αγαπημένους τους που ήταν μακριά. Τις οποίες και κατάφεραν να τελειοποιήσουν έναν χρόνο μετά.

Πως λειτουργεί;

Στην θεωρία, η λειτουργία της λάμπας ακούγεται αρκετά εύκολη, αλλά πως δουλεύουν στην πραγματικότητα;

Αποδεικνύεται, πως το μόνο που χρειάζεται να έχει κάποιος για να δουλέψουν οι λάμπες, είναι internet και ρεύμα! Μόλις τοποθετήσετε την λάμπα στην πρίζα, μπορείτε είτε να την συνδέσετε στο Wifi είτε να την συνδέσετε απευθείας με ένα Ethernet καλώδιο.

Η λάμπα επικοινωνίας που μας βοηθά να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας που είναι μακριά
Photo Credits: UncommonGoods

Μια ακόμη λειτουργία της λάμπας, είναι πως μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας χρώματα!

Ρύθμισε την λάμπα του φίλου σας στο αγαπημένο σας χρώμα και μόλις αγγίζετε την δική σας, τότε η λάμπα του θα φωτίζεται στο χρώμα που έχετε επιλέξει. *Εάν είστε πολλοί οι φίλοι που μένετε μακριά, τότε μπορείτε να ρυθμίσετε την λάμπα, ώστε ο κάθε φίλος σας να βλέπει και διαφορετικό χρώμα!

Πόσο κοστίζει;

Σύμφωνα με το site τους, η τιμή της μίας λάμπας ανέρχεται κατά προσέγγιση στα 75€, κάτι που σημαίνει πως εάν αποφασίσετε με τον φίλο σας να αγοράσετε μια τέτοια λάμπα, τότε το ζευγάρι ανέρχεται περίπου στα 150€!

Πηγή

Credits φωτογραφίας εξωφύλλου: UncommonGoods

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα