Λίγο πιο ψηλά απ’ τα σύννεφα

ligo-pio-psila-apo-synnefa

Ο Christian Mullec, ο “Άνθρωπος Πουλί” έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να ανατρέφει χήνες οι οποίες έχουν χάσει τους γονείς τους και να τις εκπαιδεύει. Τις μαθαίνει να πετούν και να μεταναστεύουν, ένα καθήκον που έχουν οι γονείς της κάθε χήνας. Και αφού γονείς δεν υπάρχουν, ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας του Christian με τα πουλιά, τον έχει αναγάγει σε… νονό των ορφανών χηνόπουλων τα οποία θα δυσκολευόντουσαν να επιζήσουν δίχως να έχουν πρόσβαση στη βασική τους εκπαίδευση που είναι… το πέταγμα!

Ο Christian έχει βρει επίσης τον τρόπο να μοιράζεται αυτή τη μοναδική εμπειρία του και με τους ανθρώπους, καθώς τους παίρνει μαζί του στο πανάλαφρο αεροσκάφος του, λίγο πιο ψηλά απ’ τα σύννεφα, και τους δείχνει λίγο από τη ζωή των φτερωτών του φίλων. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός είναι συναισθήματα που αμέσως πηγάζουν από τους ανθρώπους, καθώς έρχονται σ’ επαφή με τη ζωή και τις συνήθειες των υπέροχων αυτών πλασμάτων. Σίγουρα βλέπουν τον κόσμο με εντελώς νέα οπτική μετά από μια πτήση μ’ ένα σμήνος αγριόχηνων. Και αμέσως βγάζουν από τη διατροφή τους το πατέ χήνας.

Όσοι έχετε μεγαλώσει με τη μαγευτική ιστορία του Νιλς Χόλγκερσεν και ονειρευόσασταν τα βράδια πως πετάτε ξαπλωμένοι ανάμεσα στα πούπουλα του Μάρτιν, έχετε κάθε λόγο να κλείσετε μια θέση στο μικρό αεροσκάφος του Christian Mullec, και να κάνετε τη μαγεία πραγματικότητα!

 

 

Take a magnificent flight with geese

He’s one of the few who knows what it’s like to fly with birds, and the views are breathtaking.

Gepostet von Animalkind Stories am Mittwoch, 3. Januar 2018

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα