Λύστε τον γρίφο κι ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών!

Λύστε τον γρίφο κι ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών!

Ακόμη μια χρονιά, πολιτιστικά ινστιτούτα και πρεσβείες ευρωπαϊκών χωρών που βρίσκονται στην χώρα μας, σε συνεργασία με το Γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνουν ένα μεγάλο, πολύχρωμο φεστιβάλ προς τιμήν της Γλώσσας!

Μια γιορτή γεμάτη τραγούδι, χορό, ποικίλες δραστηριότητες και δώρα για κάθε ηλικία διοργανώνεται και φέτος, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (κτήριο «Δεξαμενές Καθαρισμού» ) από τις 10.00 έως τις 15.00.

Είμαστε όλοι καλεσμένοι να γιορτάσουμε μαζί , να πετάξουμε με το μαγικό χαλί κάθε επίσημης ευρωπαϊκής Γλώσσας κάνοντας τον γύρο της Ευρώπης! Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής, διοργανώνεται παράλληλα ένα διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού που μπορούν όλοι να πάρουν μέρος ως τις 18 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια «σπαζοκεφαλιά», ένα μονοπάτι που περνάει από όλες τις χώρες της Ευρώπης και καλεί κάθε επίδοξο «εξερευνητή» να λύσει τον γλωσσικό γρίφο απαντώντας σε 3 ερωτήσεις που αφορούν σε κάθε χώρα.

Λύστε τον γρίφο κι ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών!

 

Όποιος καταφέρει να βρει την απάντηση του γρίφου μπορεί να κερδίσει δωρεάν συμμετοχή σε τμήματα εκμάθησης της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής, Σουηδικής, Πολωνικής, Ρουμανικής και Τσέχικης γλώσσας!

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 24 Σεπτεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, μεταξύ 10:00-15:00, στην Τεχνόπολη Αθηνών.

Για να πάρετε μέρος στον διαδικτυακό διαγωνισμό και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα