Η μαγική δύναμη των αβγών

Η μαγική δύναμη των αβγών

Στη Ρωσία, τα αβγά τα έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και πάντοτε είχαν τεράστια μαγική σημασία στις παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.
Κυριολεκτικά κάθε ρωσικό νοικοκυριό είχε ένα ξύλινο αβγό ή ένα ζωγραφιστό αβγό σε κάποιο εμφανές σημείο του σπιτιού για γούρι.
Τα αβγά πίστευαν ότι συμβολίζουν τη νέα ζωή, την ανάπτυξη και την εξέλιξη. Συμβολίζουν επίσης και μια κατάσταση αγνότητας. Θαμμένη μέσα στο αβγό βρίσκεται κρυμμένη η πραγματική θεϊκή δύναμη. Το αβγό, εξάλλου, συμβολίζει τη σύλληψη, την απαρχή της ζωής.

Πέραν της συμβολικής τους σημασίας τα αβγά είναι και ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για την απορρόφηση πνευματικής και ψυχικής αρνητικότητας.
Το ενεργειακό πεδίο γύρω από τα αβγά είναι πολύ ισχυρό, καθώς η ίδια η ενέργεια της ζωής είναι συγκεντρωμένη μέσα του.
Η ενέργεια αυτή σε συνδυασμό με την ενέργεια της ανάπτυξης δημιουργεί μια ισχυρή, ανάλαφρη δόνηση γύρω από το αβγό. Οι συχνότητες αυτές βοηθούν να διασκορπιστεί η αρνητική ενέργεια.

Πολύ συχνά, τα σπίτια θα καθαρίζονταν ενεργειακά τοποθετώντας σε κάθε γωνία του σπιτιού ένα αβγό. Πίστευαν ότι τα αβγά θα απορροφούσαν όλη την αρνητική ενέργεια. Τα άφηναν στις γωνίες για επτά μέρες, και μετά τα πέταγαν χωρίς να τα σπάσουν.

Εντούτοις, τα αβγά ενεργούν μόνο στην άμεση περιοχή, στην οποία είναι τοποθετημένα, σε αντίθεση με άλλες ουσίες που χρησιμοποιούνται για τον ενεργειακό καθαρισμό του σπιτιού (όπως το αλάτι, το λιβάνι, τα κεριά) που μπορούν ν’ απορροφήσουν την ενέργεια από μια ευρύτερη περιοχή. Έτσι τα αβγά είναι ιδανικά για έναν ακριβή, τοπικό ενεργειακό καθαρισμό.

Τα αβγά, όπως και το αλάτι, χρησιμοποιούνται στη Ρωσία εδώ και πολλές γενιές – οι μέθοδοι περνάνε από τη μία οικογένεια στην άλλη.
Υπάρχουν πάρα πολλές, υπέροχες και παράξενες μέθοδοι που συμπεριλαμβάνουν τα αβγά, αλλά οι περισσότερες είναι πολύ πολύπλοκες και απαιτούν μεγάλη ικανότητα. Εντούτοις, το αποτελεσματικό αυτό τελετουργικό είναι εξαιρετικά απλό.

Για να έχετε ήσυχο ύπνο

Αν έχετε συχνά ανήσυχο ύπνο, ή αν βλέπετε τον ίδιο άνθρωπο στον ύπνο σας ξανά και ξανά, δοκιμάστε αυτό το παλαιό ρωσικό τελετουργικό χρησιμοποιώντας ένα αβγό.

  • Πάρτε ένα αβγό και γράψτε το όνομά σας πάνω του με ένα μολύβι ή ένα στυλό.
  • Βάλτε το αβγό στο κομοδίνο σας, στο ίδιο επίπεδο με το κεφάλι σας.
  • Αφήστε το εκεί για επτά μέρες. Αν το αβγό σπάσει, κάτι που θα γίνει αν απορροφήσει πάρα πολλή αρνητική ενέργεια, πετάξτε το και αντικαταστήστε το με ένα άλλο.
  • Όταν περάσουν οι επτά μέρες, πετάξτε το αβγό χωρίς, όμως, να το σπάσετε.

Σημαντική σημείωση: Να χρησιμοποιείτε μόνο αβγά βιολογικής καλλιέργειας για ενεργειακή δουλειά.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Alla Svirinskaya “Συνταγές Ενέργειας” από τις εκδόσεις Ισόρροπον

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα