Μαριέττα Αγγελετάκη: Δημιούργησα ένα παραμύθι και θέλω να το διαθέσω για καλό σκοπό

Μαριέττα Αγγελετάκη: Δημιούργησα ένα παραμύθι και θέλω να το διαθέσω για καλό σκοπό

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική μου ιστορία που έγινε το έναυσμα να δημιουργηθεί αυτό το project αγάπης.

Πριν από 24 χρόνια και ύστερα από μια ασθένεια του πατέρα μου με αποτέλεσμα την απώλεια του και την οικονομική κατάρρευση της οικογένειας μου, η μητέρα μου έμεινε χήρα με 3 ανήλικα παιδιά.

Η επιβίωση μας ήταν αρκετά δύσκολη παρόλο που υπήρξαν άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα μας με πολύ αγάπη, ήταν λίγοι αυτοί που μπόρεσαν να συνεισφέρουν οικονομικά ώστε η οικογένεια να μπορεί να έχει καλυμμένες βασικές ανάγκες τις.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Ο φόβος, η ανασφάλεια και η ελπίδα για κάτι καλύτερο είχαν χαθεί.

Όλοι υπήρξαμε παιδιά και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί να μπορέσει να συντηρήσει μόνο του τον εαυτό του. Πέρα από την οικογένεια και την αγάπη που είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, χρειάζονται και οικονομικοί πόροι για τις ανάγκες του.

Με βάση αυτή την εμπειρία μου, δημιούργησα ένα παραμύθι αυτοβελτίωσης για παιδιά με τίτλο: «Ο ΤΕΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ»

Ο σκοπός είναι τριπλός

1.Να διδάξει τα παιδιά διαβάζοντας .

2. Να εντάξει γονείς και παιδιά στην συνεισφορά καθώς αγοράζοντας το παραμύθι, τα χρήματα θα πηγαίνουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη την άμεση οικονομική βοήθεια μας για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες

3.Οι οικογένειες αυτές να νιώθουν ότι στον αγώνα τους για επιβίωση, οι συνάνθρωποι τους δεν μένουν αμέτοχοι, αλλά προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Αν όλοι μαζί προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την διαβίωση αυτών των παιδιών συνεισφέροντας λίγο από τον χρόνο μας, τα χρήματά μας και την ιδιότητα που έχει ο καθένας μέσα από την δουλειά του, τότε, το μέλλον θα είναι καλύτερο για όλους μας

Υπάρχουν ήδη άτομα που έχουν εμπνευστεί από αυτό και έχουν αναλάβει την εικονογράφηση, την πώληση μέσα από συλλόγους, την διαφήμιση και μια μεγάλη παρουσίαση υπό την αιγίδα της UNESCO.

Για να δημιουργηθεί η δράση χρειαζόμαστε:

1. Εκδοτικό οίκο που θα αναλάβει την έκδοση
2. Δικηγόρο για τα διαδικαστικά
3. Συλλόγους που τους ενδιαφέρει να διαθέσουν το βιβλίο
4. Δημοσιογράφους για την διαφήμιση και προβολή στα Μ.Μ.Ε
5. Γραφική ύλη για την εικονογράφηση

Είναι μια προσπάθεια ομαδική και χρειαζόμαστε όλοι.

Όταν καταλάβουμε ότι όλοι είμαστε απαραίτητοι για τους άλλους ,μόνο τότε θα μπορέσουμε να γίνουμε αποδεκτοί στο σύνολο που μας περιβάλει και να έχουμε θετικά αποτελέσματα στην ζωή μας. Όλοι είμαστε ένα, μέσα στην δημιουργία και κάθε απόφαση που παίρνουμε έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ζωή μας.
Κλείνοντας, ας κρατήσουμε αυτή την εικόνα και ας κάνουμε το καλύτερο ,για να μπορέσουμε να είμαστε η ελπίδα και το χαμόγελο γι αυτά τα παιδιά κρατώντας τους το χέρι και λέγοντας τους ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΑΣ

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια

Μαριέττα Αγγελετάκη
τηλ.6936459253
Mariettaangell7@gmail.com

ΥΓ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΜΚΕ που με τα σεμινάρια της μεταμόρφωσαν τη ζωή μου, άλλαξαν τον τρόπο που έβλεπα τη ζωή και μου έδωσαν την δυνατότητα να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Εάν σας ενέπνευσε το όραμα της Μαριέττας, τότε, στηρίξτε το με το χρόνο, τα χρήματα, τις γνώσεις, τους ανθρώπους, τις γνωριμίες σας και γίνετε κι εσείς ένας κρίκος αυτής της φωτεινής αλυσίδας.

Μήπως έχετε κι εσείς ένα όραμα; Γράψτε το αναλυτικά, καθώς και τί χρειάζεστε για να το υλοποιήσετε και στείλτε το στο info@enallaktikiagenda.gr 

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”” title_text=”Σχόλια” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”monospace” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”10″ ]

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα