Μαθήματα γιόγκα στην παγκόσμια συνδιάσκεψη

Μαθήματα γιόγκα στην παγκόσμια συνδιάσκεψη

Κι όμως αληθινό! Η συνοδεία του του πρωθυπουργού της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, θα προσφέρει μαθήματα γιόγκα στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ του Νταβός.

Η Ινδία έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο μέσω των ειρηνευτικών της μεθόδων όπως γιόγκα και κουζίνας, αλλά και καθώς φιλοδοξεί να αναγνωριστεί ως δεύτερη ανερχόμενη οικονομική δύναμη μετά την Κίνα.

Δύο δάσκαλοι γιόγκα συμμετέχουν στην αποστολή της χώρας στην παγκόσμια συνδιάσκεψη και δίνουν καθημερινά μαθήματα σε όσους ενδιαφερθούν να παρευρεθούν στις τάξεις τους από τους εβδομήντα αρχηγούς κρατών που θα παρευρεθούν, μεταξύ των οποίων και ο Ντόναλντ Τραμπ, και άλλοι διάσημοι του επιχειρηματικού και οικονομικού στερεώματος του πλανήτη.

Ο Ραμές Αμπχισέκ, επικεφαλής της υπηρεσίας βιομηχανικής πολιτικής και προβολής, δήλωσε πως η Ινδία θα παρουσιάσει την κουζίνα της, τον πολιτισμό και την παράδοσή της και πως δύο ειδικοί της γιόγκα θα ταξιδεύσουν μαζί τους.

Σίγουρα προκαλεί αίσθηση στον δυτικό τρόπο σκέψης το γεγονός ότι ένας επικεφαλής της βιομηχανικής υπηρεσίας της χώρας προσκαλεί σε γιόγκα ανθρώπους όπως ο Ντόναλντ Τραμπ. Και σίγουρα περισσότερη αίσθηση θα προκαλούσε αν ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός αποδεχόταν την πρόσκληση.

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα