Τα μάτια της Πηγής βλέπουν πάντα τον προορισμό

Τα μάτια της Πηγής βλέπουν πάντα τον προορισμό

Φαίνεται πως σχεδόν κατακλυζόμαστε συνεχώς από άσχημα νέα, ξέρεις, όπως αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση…

Αν βρίσκεστε στη συχνότητα των άσχημων νέων, τότε ναι.

Εγώ λοιπόν έχω ανακαλύψει πως τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα όσο πλησιάζω σε αυτό που σκέφτομαι ως Θεϊκή αγάπη, ζώντας μέσα σε ένα αίσθημα ενότητας, ότι με ενδιαφέρει πολύ λιγότερο να ακούσω τις ειδήσεις ή να ακούσω τις λυπητερές ιστορίες των άλλων.

Πριν από λίγο καιρό, συνέβη κάτι αποτρόπαιο στις Φιλιππίνες, όπου υπολογίζουν πως οι νεκροί μπορεί να είναι και 10.000. Αλλά το να βλέπεις συνεχώς τη βία και τη φρίκη του κόσμου….

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πως το να παρακολουθείς τη βία και τη φρίκη του κόσμου σε κάνει να χαμηλώνεις τη δόνησή σου, για να ευθυγραμμιστείς μαζί τους. Και εφόσον διατηρείς τη χαμηλή αυτή δόνηση, θα συναντήσεις ακόμη περισσότερη βία και φρίκη.
Αυτό δεν σημαίνει πως θα βιώσεις αμέσως μια τέτοια φρικτή εμπειρία, αλλά σημαίνει πως περισσότερες τέτοιες εμπειρίες θα εισέλθουν στη συνείδησή σου, και πως η αίσθηση της Ευεξίας σου θα σιγάσει.

Πολλοί διαμαρτύρονται και μας λένε πως δεν μπορούν να θάψουν το κεφάλι τους στην άμμο και να αγνοούν το τι συμβαίνει στον κόσμο.
Και εμείς τους λέμε πως στη θέση τους θα είχαμε πιο επιλεκτικό φίλτρο. Θα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια της Πηγής – γιατί η Πηγή βλέπει την πνευματική διεύρυνση. Η Πηγή βλέπει αυτό που είναι ο προορισμός.

Όταν εκφράσεις τη θέλησή σου για κάτι, η Πηγή στρέφει το βλέμμα της σε αυτό. Και όταν εσύ κοιτάζεις σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που έχεις υποδείξει στην Πηγή, απομακρύνεσαι από αυτήν.

Έτσι, η δονητική συχνότητα της ερώτησης και η δονητική συχνότητα της απάντησης είναι πολύ διαφορετικές.
Μιας και η Πηγή βρίσκεται πάντα στη συχνότητα της λύσης, όταν εσύ βρίσκεσαι αλλού δεν θα αισθάνεσαι καλά και επίσης δεν θα μπορείς να λάβεις έμπνευση από την Πηγή.
Ωστόσο, και από αυτή ακόμα την αντιθετική κατάσταση, όπου δεν αισθάνεσαι καλά, θα εκτοξεύσεις περισσότερους πυραύλους επιθυμίας, και από αυτό θα βγει κάτι καλό. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να είναι τόσο δύσκολο, για τόσο πολλούς ανθρώπους.

Απόσπασμα από το βιβλίο των Dr. Wayne Dyer & Esther Hicks “Συν – Δημιουργία” από τις εκδόσεις Ιβίσκος

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα