Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο 2018

Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο 2018
Ένα μέλλον αγάπης και επιτυχίας σε περιμένει να το δημιουργήσεις!
Αξιόλογες Ιδέες και Δράσεις, Τεχνογνωσία, Καινοτομία και Συνεισφορά στον Άνθρωπο

στο Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο, στις 17 Μαρτίου, στην πόλη της Αθήνας.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ Α.Μ.Κ.Ε, ο πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την εκπαίδευση στις δυνατότητες και δεξιότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, διοργανώνει φέτος το μεγαλύτερο event παρουσίασης επιτυχημένων ιδεών και δράσεων, που εξελίσσουν την κοινωνία και εκπαιδεύουν τον Άνθρωπο να δημιουργεί και να βιώνει τη ζωή που του αξίζει.

To 1ο event κοινωνικής ανάπτυξης με ελεύθερη είσοδο για όλους!
 Για τρεις ώρες, η καρδιά της προόδου χτυπάει στη μεγαλύτερη εκδήλωση έμπρακτης συνεισφοράς, καθώς η είσοδος στην τεχνογνωσία και στα εργαλεία ανάπτυξης συμβαίνει μέσω της δωρεάς αίματος και υλικών αγαθών που θα διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοποριακά βιωματικά προγράμματα για ενήλικες στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και σε πολλές άλλες πόλεις στην Ελλάδα.
Από το 2008, έχει εκπαιδεύσει συμμετέχοντες που έχουν υπερβεί τον αριθμό των 3000, ενώ έχει δημιουργήσει περισσότερα από 100 έργα συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
Η δέσμευσή της, στην υπέρβαση των ανθρωπίνων δυνατοτήτων προς ένα μέλλον που εμπνέει, έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη της μεταμορφωτικής μάθησης, στη δημιουργία θεατρικών παραγωγών, εκδηλώσεων σε κοινότητες, έργων και κινήσεων που βοηθούν τους ανθρώπους να αποκτούν προσωπική ευημερία, επαγγελματική ανάπτυξη, επιχειρηματικότητα, καινοτομία και τον τρόπο ζωής που οι ίδιοι συνειδητά επιλέγουν.
Το γενέθλιο event “Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο”, στις 17 Μαρτίου από τις 8μμ έως τις 11μμ στο Θέατρο Κνωσσός (Κνωσσού 11, Αθήνα) δημιουργεί νοοτροπία συνεισφοράς σε περισσότερους από 500 καλεσμένους μέσα από τη δωρεά αίματος και υλικών αγαθών που θα διατεθούν σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται παρουσιάσεις εθελοντικών δράσεων που καλύπτουν μεγάλο εύρος κοινωνικών θεμάτων σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς, ερευνητικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, βιωματικές ασκήσεις και διαδραστικά παιχνίδια μάθησης.

Στο τέλος, ακολουθεί ένα εκπληκτικό party στη Στοά Old City(Πατησίων 99) για όλα τα μέλη της δεκαετούς δράσης του οργανισμού, ανοιχτό και στους καλεσμένους.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΑΜΚΕ
Υπηρεσίες Προβολής και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων – Υπηρεσίες Σεμιναρίων
Κερκύρας 3, Γαλάτσι | e-mail: info@metamorfosis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 6907069810 (Βιδοζαχαράκη Χαρά)
e-mailcontact@metamorfonontastonkosmo.gr

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα