Το «Μικρό Παρίσι τον Αθηνών», έρχεται τον Οκτώβρη να μεταμορφώσει το κέντρο της Αθήνας αλλά και τη διάθεσή μας!

Το «Μικρό Παρίσι τον Αθηνών», έρχεται τον Οκτώβρη να μεταμορφώσει το κέντρο της  Αθήνας αλλά και τη διάθεσή μας!

Από τις 6 έως και τις 16 Οκτωβρίου, έρχεται για 4 η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών»! Τέχνη του δρόμου, θεατρικές παραστάσεις, γαλλικά παιχνίδια και κοινωνικές συναθροίσεις στην καρδιά της Αθήνας!

Το Θέμα του φετινού φεστιβάλ, είναι «Ομάδα και Τέχνες» και διοργανώνεται από τον ΟΠΑΝΔΑ και το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, με τη βοήθεια και την υποστήρηξη της Γαλλικής Πρεσβείας και του Γαλλικού Ινστιτούτου (IFA).

Οι δρόμοι, στενά και πεζόδρομοι με ονόματα γαλλικά, που βρίσκονται κάτω από την Πλατεία Ομονοίας ως τον Σταθμό Λαρίσης, γεμίζουν κόσμο και γίνονται τόπος συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και συνηθειών μεταξύ διάφορων πολιτισμών. Δημιουργοί, καλλιτέχνες και άνθρωποι του πολιτισμού, για 10 ημέρες, θα περπατούν, θα δρουν και θα δημιουργούν ανάμεσά μας, σε πάνω από 40 χώρους, ανοιχτούς ή κλειστούς…

Η Τέχνη είναι για όλους και μεταμορφώνει πλατείες, σχολεία, ξενοδοχεία, θέατρα και δρόμους σε μελίσσια καλλιτεχνικά, που παραπέμπουν στον αέρα του Παρισιού, που ταξιδεύουν τους περαστικούς στην πόλη του Φωτός!

Μετά την έναρξη του φεστιβάλ, την Πέμπτη 06/10, στις 12:00, θα ακολουθήσουν διαλέξεις, θεατρικές παραστάσεις, δεκάδες μουσικές συναυλίες, εκθέσεις, πάρτι και πολλές άλλες εκπλήξεις που ψυχαγωγούν με ποιότητα και προάγουν τον πολιτισμό και την έννοια της συνεργασίας.

Η είσοδος, η παρουσία και η συμμετοχή του κοινού στο 10ήμερο φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών», είναι δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα www.athensartnetwork.gr όπως επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω μέιλ για όποια διευκρίνιση θέλετε athensartnetwork@gmail.com

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα