Μήπως ενδιαφέρεστε να… γεννήσετε στο διάστημα; Και όμως μπορείτε!

Μήπως ενδιαφέρεστε να... γεννήσετε στο διάστημα; Και όμως μπορείτε!

Σε μια αποστολή διάρκειας 36 ωρών, μια μέλλουσα μανούλα και μια ομάδα ιατρών πρόκειται να εκτοξευθούν σε δορυφόρο για να… φέρουν ένα παιδί στον κόσμο σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από την Γη. Μπορεί να μοιάζει απίστευτο… είναι όμως αληθινό!

Πίσω από αυτό το “απίστευτο” εγχείρημα, βρίσκεται η SpaceLife Origin, η οποία αναζητά εθελοντές που επιθυμούν να… γεννήσουν στο διάστημα!

Απώτερος σκοπός… να δημιουργηθεί η βάση για τον ανθρώπινο αποικισμό στο διάστημα, επιτρέποντας στην ανθρωπότητα να αναπαράγεται σε άλλους πλανήτες.

Το σχέδιο για την γέννα ενός παιδιού στο διάστημα (Mission Cradle) μέχρι το 2024, περιγράφεται από ένα στέλεχος της εταιρείας ως «ένα μικρό βήμα για ένα μωρό, αλλά ένα γιγάντιο μωρουδίστικο βήμα για την ανθρωπότητα».

Μια ομάδα περίπου 25 συμμετεχόντων θα επιλεγεί αρχικά και από αυτές η μία έγκυος θα είναι η τυχερή.
Σύμφωνα με την εταιρία, όταν το έμβρυο θα είναι 8,5 μηνών, η μελλοντική μητέρα μπορεί να μεταφερθεί στο διάστημα. Οι γυναίκες θα μπουν σε προσομοιωτές διαστήματος για να προετοιμαστούν, αλλά δεν πρόκειται να εκτελέσουν τα πολύπλοκα καθήκοντα που απαιτούνται από τους αστροναύτες για παράδειγμα.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε… η επιλογή των υποψηφίων πρόκειται να ξεκινήσει το 2022!

Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email