Δωρεάν μουσική και συνεδριάσεις υποστήριξης με τον καθηγητή Cristiano Tiozzo

Christiano Tozzio photo gr square

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
με τον Καθ.  Cristiano Tiozzo
Ακαδημαϊκός ειδικός στην Προηγμένη Ενσωματωτική Ίαση

 

Πολλοί επιστήμονες και γιατροί συνεχίζουν να εντυπωσιάζονται και να εκπλήσσονται με τα μετρήσιμα αποτελέσματα της μοναδικής θεραπευτικής δουλειάς του καθηγητή Cristiano Tiozzo μέσω του διαλογισμού και της μουσικής. Ως αποτέλεσμα αυτού του αποδόθηκαν, σε σχετικά νεαρή ηλικία, οι επαινετικοί τίτλοι του Ακαδημαϊκού και επίτιμου καθηγητή από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Φυσικών Επιστημών του Leibniz του Ανόβερου Γερμανίας και από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Μόσχας Επαγγεματικών Τεχνολογιών, Ινστιτούτο Ιατρικής Επιστήμης, Δημόσιας Υγείας, Οικονομικών και Εκπαίδευσης.

Πως μπορούν κομμάτια μουσικής ή μια σειρά διαλογισμών να επιφέρουν υποχώρηση μιας σοβαρής ασθένειας ή να μετακινήσουν βαθιά τραύματα ή να αλλάξουν δραστικά τη ζωή κάποιου σε σχετικά μικρό διάστημα;  O καθηγητής Cristiano Tiozzo έχει αναπτύξει μια επιστήμη που μελετάει και κατανοεί  πώς να χρησιμοποιεί κανείς το διαλογισμό, την προσευχή, τη μουσική και άλλα εργαλεία για να βοηθήσει του ασθενείς να αποκτήσουν πρόσβαση στις δική του ικανότητα αυτοϊασης, να συνδέονται βαθιά με τις δικές τους πραγματικές δυνάμεις και να αποδεσμεύονται από συγκεκριμένες  αντιστάσεις στην ίαση και σε κάθε είδους αλλαγή στη ζωή.

Η μέθοδoς του αναπτύχθηκε μέσα από δεκαετίες εκπαίδευσης, έρευνας, πρακτικής, πειραμάτων και εφαρμογής και συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται με μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων και εφαρμογών. Είναι μια μοναδική δουλειά, που αλλάζει και προσαρμόζεται διαρκώς στις ανάγκες της στιγμής και του κάθε ατόμου ή ομάδας, με σεβασμό στην ιδιαίτερη πίστη, κουλτούρα και προσωπικότητα κάθε ατόμου.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάριά του, τις συναυλίες του και τις βιωματικές συνεδρίες του αναγνώρισαν ότι δεν είχαν ξαναζήσει μια ανάλογη εμπειρία στη ζωή τους. Στην παρούσα στιγμή μιας πρωτόγνωρης παγκόσμιας ταραχής πολλοί τον προσέγγισαν ζητώντας τη βοήθειά του. Η απόκρισή του σε αυτό το κάλεσμα είναι η εξής:

 

 «Γεια χαρά σε όλους. 

Μετά από το ξέσπασμα των πρόσφατων γεγονότων του κορονοϊού, αρκετοί άνθρωποι μου ζήτησαν να προσφέρω υποστήριξη μέσω της μοναδικής δουλειάς που προσφέρω με τη μουσική και το διαλογισμό.

Μετά από ένα αρχικό ενδοιασμό λόγω του γεγονότος ότι το να πετύχεις εξολοκλήρου επίλυση κάθε δυσλειτουργίας συνήθως απαιτεί πολύ εξατομικευμένη θεραπεία ή πολύ εντατική δουλειά σαν αυτή ενός σεμιναρίου, προσευχήθηκα και ρώτησα τι θα μπορούσε να προσφερθεί στο κοινό σε αυτή την κρίσιμη στιγμή; Με αγάπη, ελπίδα και εμπιστοσύνη ότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί με σεβασμό και ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, εδώ είναι μερικές προτάσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για την παρούσα κατάσταση, προσφέρονται δωρεάν για όλους αυτούς που αισθάνονται το κάλεσμα:

 

 1. ΔΩΡΕΑΝ ON-LINE ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ Συνεδριάσεις υποστήριξης (ερωτήσεις και απαντήσεις) με ενσωματωτική ίαση μέσω της μουσικής (δείτε παρακάτω το σύνδεσμο zoom για την πρώτη τηλεσυνεδρίαση τη Δευτέρα 6 Απριλίου , 7:00 μ.μ. )

ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ TELEGRAM

Για την ανακοίνωση του προγράμματος όλων των τηλεσυνεδριάσεων και για ενημερώσεις ή πιο λεπτομερείς εξηγήσεις, δημιούργησα το παρακάτω κανάλι στο Telegram Messenger που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν σε κάθε υπολογιστή, tablet και κινητό τηλέφωνο.

Σύνδεσμος για το κανάλι:

https://t.me/AEIase

(ή ψάξτε «Α. Ε. Ίαση με τον Καθ. Tiozzo» στην εφαρμογή Telegram Messenger App)

Στο κανάλι μπορούν να ανεβάσουν ανακοινώσεις μόνο οι διαχειριστές και τα μηνύματα θα είναι συχνά)

Γκρουπ στο TELEGRAM για ερωτήσεις

Θα υπάρξει επίσης μια ομαδική συνομιλία συνδεδεμένη με το κανάλι, όπου μπορείτε να θέτετε ερωτήσεις και σχόλια, feedback και ερωτήσεις για διευκρινίσεις και να ωφελείστε από τις ερωτήσεις και τις εμπειρίες άλλων ατόμων.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις για τις τηλεσυνεδριάσεις στο:

Whatsapp group (αναρτήσεις γίνονται μόνο από τους διαχειριστές)

https://chat.whatsapp.com/GVaDfleFFbH7TAb0aQhKe4

και στο Facebook στον σύνδεσμο

fb.me/AEIase

ή μέσω της εγγραφής σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

http://eepurl.com/gkgI29

ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, 19:00 μ.μ.

(Αυτή η συνεδρίαση θα είναι κλειστή, δηλαδή δεν θα είναι πλέον δυνατό να συνδεθείτε από τις 19:30- 20:00, ώστε να μην ενοχλήσετε τον τελικό διαλογισμό με τη μουσική, που παίζεται ζωντανά σε ηλεκτρικό πιάνο)

Zoom Meeting link:

https://zoom.us/j/121369096

Meeting ID: 121 369 096

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα κατεβάσετε την εφαρμογή zoom θα αναρτηθούν στο κανάλι Telegram.

 1. ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΔΥΟ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ για να ενισχύσετε τα συναισθήματα, το νου και τον οργανισμό (κοίτα συνδέσμους και λεπτομερείς εξηγήσεις πιο κάτω)

Α. ΠΡΩΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (18 λεπτά)

https://m.soundcloud.com/cristianotiozzo/support1

για να το ακούσετε ΜΙΑ ΦΟΡΑ, αλλά συμβουλεύω να το ακούτε μια φορά την εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να το ακούσετε πιο συχνά. Προωθεί και (υποστηρίζει) μια βάση ώστε η καθημερινή δουλειά με το δεύτερο κομμάτι να είναι όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη.

Β. ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΧΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ  (4 λεπτά)

https://m.soundcloud.com/cristianotiozzo/support2

για να ακούγεται κάθε μέρα, κατά προτίμηση το πρωί, αμέσως μετά το πρωινό ξύπνημα ή μετά τον πρωινό διαλογισμό/προσευχή, για καλύτερα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα και σκοπός αυτής της μουσικής (αν χρησιμοποιείτε τη σειρά που υποδεικνύεται και κάθεστε όπως εξηγείται παρακάτω):

 1. Ενισχύει και βελτιώνει την λειτουργία του οργανισμού
 2. Αυξάνει τις φυσικές αυτοθεραπευτικές ικανότητες του φυσικού σώματος και του υποσυνείδητου και ασυνείδητου μυαλού
 3. Βοηθά να είναι κάποιος-α σταθερά ριζωμένος-η στην αυθεντικότητα του-της
 4. Βοηθά να είναι σε μεγαλύτερη επαφή με τον εσωτερικό εαυτό του-της κατά τη διάρκεια της ημέρας
 5. Βοηθά να μην θολώνει από την επίδραση των συλλογικών νοητικών και συναισθηματικών δομών
 6. Διευκολύνει το να σκέπτεται και να αποφασίζει κάποιος-α η ακολουθώντας την δική του-της συνείδησης ​​και όχι την επιρροή των άλλων
 7. Βοηθάει στο να παραμένει με συμπόνια και ευαισθησία απέναντι στους άλλους
 8. Απενεργοποιεί τον φόβο, το άγχος, την παράνοια, το θυμό και άλλες δομές που δεν αποτελούν αυθεντικές επικοινωνίες του εσωτερικού σας εαυτού. Αυτό που είναι μια αυθεντική ώθηση θα παραμείνει και θα το αισθανθείτε με σαφήνεια και καθαρότητα.
 9. Διευκολύνει τη θετική σκέψη
 10. Βοηθάει κάποιος-α να υποστηρίζει περισσότερο τις λύσεις από τα προβλήματα.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ):

 1. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε ακουστικά Bluetooth
 2. Ακούστε χωρίς ακουστικά ή με ακουστικά με ΚΑΛΩΔΙΟ
 3. Να παραμείνετε όσο το δυνατόν ακίνητοι-ες, αλλά ΧΑΛΑΡΟΙ-ΕΣ
 4. Παραμείνετε καθισμένοι-ες με την πλάτη σας ίσια (μπορείτε να ακουμπήσετε την πλάτη σας σε μαξιλάρια αν χρειάζεται) με το πηγούνι ελαφρώς προς τα κάτω.
 5. Αν κάθεστε σε μια καρέκλα, ΜΗΝ σταυρώνετε τα χέρια και τα πόδια σας.
 6. Εάν κάθεστε με τα πόδια σας σταυρωμένα (σε στάση λωτού ή μισού λωτού), παραμείνετε σε αυτή τη θέση για όλη τη διάρκεια του κομματιού και ΜΗΝ σταυρώνετε τα χέρια σας.
 7. Τα δάχτυλα και τα χέρια, καθώς και τα ίδια τα πόδια και τα χέρια, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ
 8. Κρατήστε τις ΠΑΛΑΜΕΣ ανοιχτές προς τα πάνω με το πίσω μέρος των χεριών σας επάνω στους μηρούς / γόνατά σας
 9. Να ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ άλλους ανθρώπους ή ζώα
 10. Εκτός από το σετ ακουστικών με καλώδιο, ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ Ή ΚΟΙΤΑΤΕ σε υπολογιστές, τηλέφωνα ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.
 11. Είναι ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ – αλλά όχι απαραίτητο- να ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ για να ελαχιστοποιήσετε τους περισπασμούς
 12. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: αν διακοπεί η ζωντανή μετάδοση, πρέπει να κάνετε ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ από την αρχή.
 13. Αν η εκπομπή διακόπηκε, δοκιμάστε να ακούτε από έναν υπολογιστή με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές και σελίδες κλειστές και όχι από ένα tablet/ τηλέφωνο. Η έντονη δραστηριότητά τους στο βάθος μπορεί μερικές φορές να παρεμβαίνει στην ζωντανή μετάδοση.

Ένα αρχείο με ακόμα πιο σαφείς επεξηγηματικές εικόνες θα αναρτηθεί στο Telegram Messenger.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Η ακρόαση αυτής της μουσικής ΔΕΝ έχει καμμία αντένδειξη ούτε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ, καθώς δεν επιβάλλει τίποτα, απλά βοηθά στην ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ που είναι εγγενείς σε κάθε άνθρωπο.

Δεν προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα ή αισθήσεις, αλλά αν συμβεί αυτό, μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις στην τηλεσυνεδρία ή στην ομάδα στο Telegram.

ΔΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ το μυαλό με κανέναν τρόπο. Όπως θα μοιραστώ καλύτερα κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, ο τεχνητός προγραμματισμός του υποσυνείδητου μυαλού δεν είναι αποτελεσματικός μακροπρόθεσμα – σύμφωνα με τις μελέτες και τη θεραπευτική μου εμπειρία. Την θεωρώ παρόμοια με τη ζωγραφική πάνω σε έναν τοίχο: αργά ή γρήγορα, οτιδήποτε είναι κάτω από το χρώμα θα επιστρέψει ξανά προς τα έξω.

Άνθρωποι ΟΛΩΝ των ηλικιών μπορούν να ακούσουν αυτή τη μουσική, αλλά τα πλήρη οφέλη θα προκύψουν μόνο αν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ τις οδηγίες με ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Στα ζώα, στα φυτά και στο περιβάλλον ΔΕΝ έχουν καμμία αρνητική επίπτωση, ΑΛΛΑ ΟΧΙ δεν έχουν ούτε κάποια ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση, εκτός από εκείνη που προέρχεται από ότι εσείς θα αισθάνεστε καλύτερα και θα είστε περισσότερο θετικοί-ες.

Αυτά τα ηχητικά κομμάτια έχουν δημιουργηθεί για να ωφελήσουν τους ανθρώπους.

Αυτά τα ηχητικά κομμάτια βοηθούν αλλά ΔΕΝ επαρκούν σε περιπτώσεις παθολογικών και άλλων ψυχο-φυσικών δυσλειτουργιών. Συμβουλευτείτε πάντα το γιατρό σας και τους ειδικούς που εμπιστεύεστε.

Απολαύστε την ακρόαση και τις καλύτερες ευχές σε εσάς, στους αγαπημένους σας και σε όλα τα όντα».

καθηγητής. Cristiano Tiozzo

Προηγμένη Ενοποιητική Θεραπεία

www.cristianotiozzo.com

Telegram Messenger

https://t.me/AEIase

Whatsapp group

https://chat.whatsapp.com/GVaDfleFFbH7TAb0aQhKe4

Facebook page

fb.me/AEIase

Email List Sign-up Form

http://eepurl.com/gkgI29

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα