Μουσικό Χωριό 2016: Η μουσική εμπειρία που έγινε θεσμός

mousiko-chorio-2016-i-mousiki-empeiria-pou-egine-thesmos

Στο μεσαιωνικό χωριό του Αγίου Λαυρεντίου, μισή ώρα από τον Βόλο, διοργανώνεται για 11 η συνεχή χρονιά το «Μουσικό Χωριό». Ο Άγιος Λαυρέντιος θα μεταμορφωθεί και φέτος το καλοκαίρι σε ένα μελωδικό και πολύχρωμο μουσικό μελίσσι.

Ο μουσικός αυτός θεσμός έχει γίνει πόλος έλξης παγκοσμίως! Σε αυτό το μικρό χωριό, που χρόνος μοιάζει να σταματά στα χρόνια των Σταυροφόρων, οργανώνεται από την μη κερδοσκοπική εταιρία arTree σε συνδυασμό με την κοινότητα του Αγίου Λαυρεντίου και του Δήμου Βόλου μια μουσική εμπειρία κατά την οποία όλοι οι μουσικοί και οι συμμετέχοντες θα συνεργαστούν στο μουσικοκινητικό project με τίτλο «η ποίηση των ήχων και των λόγων σε 20 κινήσεις».

mousiko-chorio-2016-i-mousiki-empeiria-pou-egine-thesmos

Μουσικοί και άλλοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα φτάσουν και φέτος στο Μουσικό Χωριό για να πάρουν μέρος σε εργαστήρια και projects μαζί με τους επισκέπτες. Τα όρια σπάνε και ο επισκέπτης συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα, παίρνει μέρος στα εργαστήρια, απολαμβάνει συναυλίες και αλληλεπιδρά με τους καλλιτέχνες χωρίς φραγμούς.

Τα εργαστήρια οργανώνονται σε δύο περιόδους ( 18-24 Αυγούστου και 26 Αυγούστου- 1 Σεπτεμβρίου) , πλαισιώνονται από διάφορες μουσικοκινητικές δράσεις και συναυλίες, ενώ παράλληλα θα τρέχουν εργαστήρια αφιερωμένα στα παιδιά!

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:

Web: http://www.music-village.gr/

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6973 578 422 (Δευτέρα- Παρασκευή, 12:00 – 20:00)

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα