Πώς μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τον τρόπο που έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε

Πώς μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τον τρόπο που έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε

Το μυστικό είναι να μπορείς να επηρεάσεις τον υποσυνείδητο νου μ’ έναν τρόπο που να λειτουργεί.

Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό.

Ένας τρόπος για να κερδίσεις την υποστήριξη του υποσυνειδήτου είναι να επαναπροσανατολίσεις την επιθυμία σου. Άλλαξε την επιθυμία σου από το να επιτύχεις απλώς ένα αποτέλεσμα στο να κάνεις πραγματικά μια συνεισφορά στον κόσμο.

Γα παράδειγμα, η Ρόξι αποφάσισε να επαναπροσανατολίσει την εστίασή της από το να κερδίσει την επιδοκιμασία ως τραγουδίστρια στο να συνεισφέρει με το ταλέντο της στον κόσμο. Πολύ σύντομα ανακάλυψε ότι η ενέργειά της είχε απελευθερωθεί και ήταν έτοιμη να προχωρήσει.

Αυτός ο απλός επαναπροσανατολισμός της εστίασής σου μπορεί να κάνει θαύματα κάθε φορά που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις στο όνειρό σου.

Αν επιθυμείς αγάπη, τότε πίστεψε στην αξία του μοιράσματος της ενέργειας της αγάπης σου με κάποιον που θα ωφεληθεί από αυτήν.

Αν επιθυμείς μια καινούργια δουλειά, τότε πίστεψε στην αξία που θα έχει το μοναδικό σου ταλέντο για την εταιρεία που θα σε προσλάβει.

Διαβάστε επίσης: Εάν αλλάξουμε την σκέψη μας, τότε θα αλλάξει και όλη μας η ζωή

Αν θέλεις να φαίνεσαι νεότερη, τότε πίστεψε πόσο θα προσφέρει η φρέσκια σου εμφάνιση στο περιβάλλον σου.

Με άλλα λόγια, εστίασε το νου σου να πιστέψει στο όφελος που θα φέρει η πραγματοποίηση της επιθυμίας σου στους ανθρώπους γύρω σου.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να συντονιστείς με τον αληθινό σου σκοπό και να ξεπεράσεις όλες τις παλιές υποσυνείδητες πεποιθήσεις για το αντίθετο. Όταν δημιουργείς μέσα από μια επιθυμία να συνεισφέρεις, τότε ο υποσυνείδητος νους σου συνεργάζεται απόλυτα.

Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να προχωρήσεις στην εκπλήρωση του ονείρου σου.

Οι δηλώσεις είναι μια ακόμα διαδικασία που σε βοηθάει να κερδίσεις την υποστήριξη του υποσυνείδητου νου σου. Ο υποσυνείδητος νους δέχεται καλύτερα αυτό που ακούει ξανά και ξανά. Όσο πιο απλές είναι οι δηλώσεις σου, τόσο το καλύτερο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επανακατευθύνεις τον υποσυνείδητο νου σου και να δημιουργήσεις πεποιθήσεις που θα συνεχίσουν να σε ωθούν προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Όμως, ο πιο ισχυρός από όλους είναι να πεις δυναμικά στο νου σου να ακολουθήσει τις αποφάσεις σου.

Η απόφαση είναι μια ισχυρή δήλωση προς τον υποσυνείδητο νου.

Η απόφαση είναι εστίαση σε δράση.

Δείχνει ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη για το όνειρό σου.

Σημαίνει ότι κατευθύνεις όλη σου την προσοχή προς το μονόδρομο της επιθυμίας της καρδιάς σου.

Πάρε λοιπόν την απόφαση να αναγνωρίσεις την αξία της επιθυμίας σου, να νιώσεις την αλήθεια της, να ζητήσεις ενεργά υποστήριξη και να προσφέρεις τα όνειρά σου μέσα από την προσευχή σου για την καλυτέρευση ολόκληρου του κόσμου.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Sonia Choquette «Η Καρδιά σου έχει δίκιο» από τις εκδόσεις Η Δυναμική της Επιτυχίας

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα