Μπορούν οι Θεραπευτικοί Κώδικες να θεραπεύσουν τις σχέσεις μας;

Εντατικό βιωματικό σεμινάριο θεραπείας σχέσων

Οι θεραπευτικοί κώδικες μπορούν όντως να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των σχέσεων. Το Healing  Code απευθύνεται σε όλα τα ζητήματα καρδιάς, πράγμα που ο Dr Loyd, πιστεύει ότι είναι η πηγή όλων των προβλημάτων στη ζωή μας.

Οι συχνότητες του Θεραπευτικού Κώδικα αλλάζουν τις συχνότητες των αρνητικών εικόνων και πεποιθήσεων που αποθηκεύονται ως κυτταρική μνήμη. Όταν συμβαίνει αυτό, το ψυχολογικό στρες απομακρύνεται και επιτρέπει στον άνθρωπο να δεν τα πράγματα με έναν πιο φωτεινό τρόπο.

Καθώς το άτομο βλέπει τα πράγματα έτσι όπως πραγματικά είναι και όχι ως αναμνήσεις παρελθόντων πληγών, καθίσταται ικανός να ζει περισσότερο στο παρόν. Γίνεται πιο ευτυχισμένος και πιο ειρηνικός. Και αυτό δεν μπορεί παρά να βοηθήσει και τις σχέσεις του. Γίνεται πιο υπομονετικός και πιο γαλήνιος με τα παιδιά του και τον σύντροφό του.

Επίσης, οι θεραπευτικοί κώδικες εστιάζουν σε ζητήματα κλειδιά των σχέσεων, όπως η συγχώρεση, οι αρνητικές πεποιθήσεις, οι επιβλαβείς πράξεις, αλλά και η αγάπη, η χαρά, η ειρήνη, η υπομονή, η ευγένεια, η καλοσύνη , η εμπιστοσύνη και ο αυτοέλεγχος. Και αυτά τα στοιχεία προφανώς επηρεάζουν άμεσα τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους.

Καθώς το άτομο επιλύει τα προβλήματα εμπιστοσύνης, για παράδειγμα, γίνεται πιο αξιαγάπητος με αποτέλεσμα να έλκει περισσότερη αγάπη και να μαγνητίζει τους άλλους.

Η Τζέσικα Άμρστρονγκ λέει «Ήταν οι αλλαγές μέσα μου και η βελτίωση της σχέσης μου με τα παιδιά μου που έπεισαν και τον σύντροφό μου να ξεκινήσει επίσης τον θεραπευτικό κώδικα. Οι θεραπευτικοί κώδικες έχουν εμβαθύνει τον γάμο μας επειδή τώρα μπορούμε να μοιραστούμε  χωρίς φόβο αυτά που έχουμε στην καρδιά μας. Πολλές φορές ο ένας κάνει τους κώδικες για τον άλλον και οι δυο μας για τα παιδιά μας. Γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον σε ένα πιο βαθύ επίπεδο καθώς μοιραζόμαστε το θεραπευτικό μας ταξίδι»

Ο Dr Loyd λέει ότι οι Θεραπευτικοί κώδικες είναι πιο ισχυροί όταν τους κάνουμε για άλλους παρά όταν τους κάνουμε για τον εαυτό μας, όσο φυσικά γίνονται με αγάπη και ειλικρίνεια. Η αγάπη που μας κινητοποιεί να κάνουμε τους κώδικες για τους άλλους ενισχύει τη δύναμή τους. Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα