Η ενεργειακή τεχνική που έχει πρόσβαση στην συνειδητότητα

Η νέα ενεργειακή τεχνική που έχει πρόσβαση στην συνειδητότητα

«All of Life comes to me with Ease and Joy and Glory»

Η ενεργειακή τεχνική Access Bars®  δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Gary Douglas στις αρχές του 1990 στην Αμερική και μέχρι σήμερα παραμένει το θεμέλιο της Access Consciousness, ενός επαναστατικού συστήματος αυτοβελτίωσης που διαδίδεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο.

Μία πιστή μετάφραση του όρου Access Consciousness® θα ήταν Πρόσβαση στην Συνειδητότητα. Σαν συνειδητότητα χαρακτηρίζεται η ικανότητα να είναι κάποιος «παρών» στην ζωή του κάθε στιγμή, έχοντας επίγνωση της εκάστοτε κατάστασης που εμφανίζεται, χωρίς να εισέρχεται στην διαδικασία της κρίσης του εαυτού του ή των άλλων.

Η Πρόσβαση στη Συνείδηση, γενικά, είναι ένα σύνολο εργαλείων, τεχνικών, πληροφοριών και οπτικής απέναντι στον κόσμο, τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην ζωή σας.

Τα Bars είναι 32 ενεργειακά σημεία στο κρανίο του εγκεφάλου που συνδέονται με συγκεκριμένες συναισθηματικές καταστάσεις και πλαίσια της ζωής μας όπως χαρά, θλίψη, σεξουαλικότητα, δημιουργικότητα, χρήματα, έλεγχος, επικοινωνία, αγάπη και πολλά άλλα.

Η τεχνική προσφέρει εργαλεία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βιώνουν μία νέα διαφορετική πραγματικότητα απαλλαγμένη από αρνητικά συναισθήματα, περιοριστικές πεποιθήσεις, κρίσεις του εαυτού, σωματικές δυσλειτουργίες, άγχος, θλίψη, αυπνία κλπ.

Όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις έχει αναπτύξει κάποιος στην πορεία της ζωής του είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις σκέψεις που παράγει, τα πιστεύω που έχει και τις αποφάσεις που παίρνει. Δεχόμενος το διακριτικό άγγιγμα των 32 αυτών κέντρων έχεις την δυνατότητα να απελευθερώσεις την εγκλωβισμένη ενέργεια , να καθαρίσεις χρόνιες καταγραφές και αρνητικά συναισθήματα που σε κρατούν πίσω και δεν σου επιτρέπουν να ζήσεις την ζωή που ονειρεύεσαι.

Ποιος αλήθεια δεν θα ήθελε να απαλλαγεί από περιοριστικά μοτίβο και πεποιθήσεις;

Η ζωή αποκτά άλλο νόημα μετά τα Access bars®, διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις από άλλη οπτική , με ευκολία και νιώθεις εσωτερική ηρεμία.

Κάτι άλλο που συμβαίνει με φυσικό τρόπο στην θεραπεία αυτή είναι η πρόσβαση στη δυνατότητα να «λαμβάνεις». Μαθαίνοντας να επιτρέπεις στον εαυτό σου να «λαμβάνει» αποτελεί το «κλειδί» να προσελκύσεις περισσότερα από αυτά που αναζητάς στη ζωή χωρίς την υποχρέωση της ανταμοιβής.

Η εφαρμογή της τεχνικής γίνεται σε κρεβάτι, ο πελάτης ξαπλώνει, χαλαρώνει και απολαμβάνει το άγγιγμα των bars από τον θεραπευτή. Κατά την διάρκεια της θεραπείας τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του εγκεφάλου επιβραδύνονται επιτρέποντας την πρόσβαση σε οποιοδήποτε συμπεριφορικό μοτίβο, πεποιθήσεις και απόψεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία.

Σαν τρόπους που έχουν ανταποκριθεί οι πελάτες στην θεραπεία έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που έχουν βιώσει έναν ξεκούραστο ύπνο και με την ολοκλήρωση αισθάνονται πιο ανάλαφροι και ξεκούραστοι.

Ουσιαστικά αρχίζεις να νιώθεις παρών στη ζωή σου και το παρελθόν δεν εμφανίζεται με τον ίδιο αγχωτικό τρόπο. Έτσι αλλάζεις τις δυνατότητες των πιθανοτήτων του μέλλοντος σου.

Ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο της ενεργειακής αυτής τεχνικής είναι να μάθεις να κάνεις «Ερωτήσεις» χωρίς να δίνεις ο ίδιος την απάντηση. Οι ερωτήσεις ενδυναμώνουν ενώ οι απαντήσεις αποδυναμώνουν δεδομένου ότι προέρχονται υπό την επήρεια των περιοριστικών πεποιθήσεων που έχουμε για τον εαυτό μας και για την ζωή μας.

Από όσο έχει καταφέρει να εξακριβώσει η επιστήμη, ολόκληρο το σύμπαν αποτελείται από δύο στοιχεία: ύλη και ενέργεια.

Η κάθε σκέψη παράγει ένα παλμό. Οι παλμοί σκέψης είναι μορφές ενέργειας. Ανάλογα με το τι είδους σκέψεις παράγουμε (θετικές ή αρνητικές) προκαλείται και η αντίστοιχη ενέργεια. Αντίστοιχα οι άνθρωποι και καταστάσεις που έλκουμε στη ζωή μας εξαρτώνται άμεσα από την ενέργεια που εκπέμπουμε. Αλλάζοντας λοιπόν οπτική και τρόπο σκέψης επιτυγχάνουμε την παραγωγή σκέψεων και ιδεών που εμπλουτίζουν και βελτιώνουν την ζωή μας.

Για την χώρα μας το Access Bars® είναι κάτι καινοτόμο ενώ ήδη εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια σε 170 χώρες με εκπληκτικά αποτελέσματα στην αλλαγή της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.

Γράφει η NLP-Life Coach Πέγκυ Μουζάκη

Δείτε το σεμινάριο Τεχνική Access Consciousness Bars®| Με Πιστοποίηση εδώ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα