Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Η Αναγέννηση του Φοίνικα

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Η Αναγέννηση του Φοίνικα

Μία Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, με μερική έκλειψη Ηλίου, στο ίδιο ζώδιο. Ένας συνδυασμός, ο οποίος θα αφυπνίσει ξεχασμένα συναισθήματα, θα ξυπνήσει ότι είχατε νεκρώσει: πάθη, πόθοι, αναζητήσεις και ότι είχατε κρυμμένο, θα αναστηθεί. Είναι μία μικρή Δευτέρα Παρουσία, όπου, αυτά που θα αναστηθούν, είναι κομμάτια σας.

Ότι είναι σπασμένο, φθαρμένο, παλιό, θα πρέπει να αντικατασταθεί. Μπορεί τα πρώτα συναισθήματα να είναι ανησυχία, αναστάτωση, ακόμα και πανικός – μην τρομάξετε όμως. Όλα αυτά γίνονται για να αποκτήσετε ενσυναίσθηση του εαυτού σας και των καταστάσεων. Το Σύμπαν σας θέλει ζωντανούς, σε παρουσία και όχι ανδρείκελα του εαυτού σας.

Καλείστε να δείτε τι συμβαίνει στο συναισθηματικό σας σώμα, τι συμβαίνει στον εαυτό σας, τι συμβαίνει τριγύρω σας. Αυτή η νέα ματιά, που θα φτάσει στο βαθύτερο πυρήνα, θα αλλάξει καταστάσεις, όχι μόνο για το κοντινό μέλλον, αλλά στάση ζωής για τα επόμενα χρόνια. Δεν είστε πια ίδιοι με αυτό που ήσαστε και το ξέρετε. Πάψτε να κρύβετε το αυτονόητο.

Aποδεχτείτε και αγκαλιάστε αυτό που αναγεννάται, μετά από πολλούς και διαφόρων ειδών θανάτους που βιώσατε το περασμένο διάστημα. Αφήστε σε αυτή τη Νέα Σελήνη να αναγεννηθεί ο Φοίνικας που φτερουγίζει μέσα σας. Μην παλεύετε άλλο να ταιριάξετε σε φόρμες και κοινωνικά πρότυπα: είστε μοναδικοί, είστε εσείς. Τιμήστε το.

Μη φοβάστε πια να παραδεχτείτε τον ανεπανάληπτο εαυτό σας – κοπιάσατε για αυτόν. Λατρέψτε κάθε τι καινούργιο που αναδύεται και αξιοποιήστε το στο έπακρο. Αν δεν ξέρετε στην αρχή πως, είναι εντάξει: απλά δηλώστε στο Σύμπαν ότι θέλετε να γίνετε μέρος της αλλαγής και πηδήξτε στο κενό – όπως εξάλλου κάθε αναζητητής.

Η αυτογνωσία δεν έχει δείκτη προστασίας και εσείς αρκετά μείνατε ασφαλείς στη γωνία σας. Τώρα, καλείστε να αποκτήσετε συναισθηματική ενσυναίσθηση και, μέσα από αυτήν, αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση. Θα τα καταφέρετε! Ξέρετε γιατί;
Γιατί, εν τέλει, ποθείτε να πετάξετε…

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Συγγραφέας – Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας – Ηχοθεραπεύτρια -Καθοδηγήτρια Κύκλου Γυναικών – Shaman Earth Keeper – Life Coach

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα