Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και Diwali – Το Φως σε ξεκλειδώνει

Νέα Σελήνη στο Σκορπίο και Diwali – Το Φως σε ξεκλειδώνει

Αυτή η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, συμπίπτει με μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ινδίας – το Diwali, το οποίο συμβολίζει τη νίκη του Φωτός απέναντι στο Σκοτάδι και την ελπίδα και διαρκεί από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου. Έχοντας στο νου μας ότι ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με το βάθος και το ασυνείδητο, κατανοούμε πως σε αυτή τη μαγική Νέα Σελήνη, θα φωτιστούν κρυφά σημεία. Έτσι, συναισθήματα αδικίας και απογοήτευσης μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Ταυτόχρονα, όμως, το Φως του Diwali έρχεται να φέρει την ίαση σε χρόνια θέματα, που βλέπαμε ή νιώθαμε ως άλυτα. Δίνει την ψυχική δύναμη που απαιτείται για να συγχωρέσουμε ανθρώπους και καταστάσεις.

Το φεγγάρι αυτό δίνει μία νέα ευκαιρία – ή θα κινηθείς από τα πλουτώνια βάθη σου και θα πορευτείς προς την αλλαγή ή θα βουλιάξεις στον ψυχικό βάλτο της απογοήτευσης. Για να γίνει αυτή η μετακίνηση, χρειάζεται ο Σκορπιός να στοχεύσει προς ψυχικά ανώτερους στόχους. Σταμάτησε να τιμωρείς τον εαυτό σου για το κάθε τι που δεν κατάφερες να φέρεις εις πέρας, με τον τρόπο που είχες δημιουργήσει στο μυαλό σου. Σταμάτα να είσαι η απολιθωμένη εικόνα του εαυτού σου, που σου είπαν ότι πρέπει να γίνεις. Άφησε τις ασημένιες ακτίνες του φεγγαριού να διεισδύσουν βαθιά, στον πιο σκοτεινό πυρήνα και να διοχετεύσουν εκεί το πιο άπλετο και αστραποβόλο Φως.

Ναι, μυστικά και ψέματα θα διαχυθούν στην ατμόσφαιρα, αλλά πόσο θα ζούσες σε ασυνείδητη ενοχή, πόσο ακόμα θα κρατούσες φυλακισμένα μυστικά, που αρνιόσουν να δεις, να θυμηθείς, να μάθεις; Κάνε ένα ακόμα θαρραλέο βήμα και άδραξε τα όνειρά σου. Ζήσε μέσα από αυτά, ζήσε για αυτά, χωρίς ενοχή και ντροπή. Μόνο μέσα από τα υλοποιημένα σου όνειρα μπορείς να ζήσεις την πραγματικότητα που θέλεις.

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας

 

Εκδήλωση με την Shakila Ιωάννα Μπράτη Συνάντηση γυναικών ομάδας Blossoming Goddess

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα