Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Αξίζω και ζω

Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Αξίζω και ζω

Μεγάλες ευκαιρίες έρχονται να μας συναντήσουν σε αυτή τη Νέα Σελήνη, στο ζώδιο της Παρθένου και μάλιστα με διάθεση να γειωθούν και να αποκτήσουν υπόσταση στη ζωή μας.

Η ενέργεια που κατέρχεται είναι τόσο ισχυρή, που θα μας βοηθήσει να σπάσουμε φόβους, να υπερβούμε ανασφάλειες, να πούμε ένα ηχηρό «Ναι» σε καταστάσεις που θέλουμε να ζήσουμε, αλλά δεν είχαμε το σθένος να το κάνουμε πράξη.

Νέα ξεκινήματα που θα μας φέρουν νέα βιώματα, ειδικά σε αυτούς που είναι έτοιμοι να σπάσουν παλιές συντηριτικές πεποιθήσεις και νοσηρά πιστεύω για την αξία τους. Είναι μία Νέα Σελήνη, που θέλει να σε ακούσει να φωνάζεις, σε φυσικό και ενεργειακό επίπεδο «Αξίζω!». Όσο πιο αληθινό θα είναι το «Αξίζω» που θα εκφράσεις, εξίσου έντονα θα διαπεράσει τις σκιές για να σου φέρει το Φως που λαχταράς.

Άναψε το Φως στην καρδιά σου και, χωρίς ούτε μία στάλα, ούτε μία στιγμή αμφισβήτησης, επίτρεψε να λάμψεις. Είσαι ένα πετράδι του Σύμπαντος – διαπέρασε την αποθάρρυνση, την ανασφάλεια, τη σύγχυση. Έκπεμψε φως, ελκύοντας ότι αξίζεις στο εδώ και τώρα.

Φτάνει το αυτοσαμποτάζ.

Φτάνει ο αυτοπεριορισμός.

Φτάνει η αυτοτιμωρία.

Φώναξε «ΑΞΙΖΩ»!

Φώναξέ το τόσες φορές, που όλες οι αναστολές θα λιώσουν.

«ΑΞΙΖΩ»

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Life Coach, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα