Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Χαλαρά επάγρυπνος

Νέα Σελήνη στον Τοξότη - Χαλαρά επάγρυπνος

Μία Νέα Σελήνη έρχεται να μας συναντήσει, με πνεύμα ανάλαφρο. Σαν τις Σειρήνες, ποθεί να μας παρασύρει στη μέθη της υπερβολής και της σπατάλης, σε διάφορα επίπεδα. Φανείτε συνετοί απέναντι στα έντονα συναισθήματα και στον υπέρμετρο ενθουσιασμό, ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις.

Ακόμα, προσπαθήστε να μην επενδύσετε, με οποιονδήποτε τρόπο, σε καταστάσεις που δεν έχουν βάση. Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό και τη γοητεία που θα σας ασκήσουν, θα εξαφανιστούν στο επόμενο φύσημα του αγέρα. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για δραστικές αποφάσεις. Ρίξτε μία δεύτερη ματιά και αναλογιστείτε την κάθε απόφασή σας σε βάθος χρόνου.

Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να ξαλαφρώσετε από βαριές ψυχολογικές πιέσεις, να βρεθείτε για λίγο στη συντροφιά του Πίτερ Παν και να παίξετε! Το σημαντικό όμως, σε αυτή τη Νέα Σελήνη, είναι να μη μπείτε σε ακραίες καταστάσεις: μείνετε σε μία χαλαρή, αλλά επάγρυπνη κατάσταση.

Κρατήστε την ευδιαθεσία σας, αλλά μην την αφήσετε να γίνει ψυχική ή οικονομική σπατάλη. Ότι υπερκαταναλωθεί αυτό το διάστημα, θα φανεί στην Πανσέληνο – η πραγματική αξία του αντιτίμου που δώσατε.

Όσο περισσότερο αφήσετε την ένταση, τόσο πιο εύκολα θα βρείτε την ισορροπία σας. Η ενέργεια αυτής της Σελήνης ζητά να μάθει πώς μπορείς να γίνεις ένα άδειο μπαμπού, από όπου, ναι μεν όλα θα περάσουν, δε θα μείνεις σε τίποτα κλειστός, αλλά τίποτα δε θα σε παρασύρει και από το κέντρο σου. Ακριβώς αυτό είναι το κλειδί αυτής της Σελήνης.

Μείνε στο κέντρο σου και ζήσε τα όλα

 

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας

 

Συνάντηση γυναικών ομάδας Blossoming Goddess με την Shakila Ιωάννα Μπράτη

 Κύκλος Γυναικών – Νέα Σελήνη & Πανσέληνος

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα