Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Πανανθρώπινο Όραμα

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Πανανθρώπινο Όραμα

Ένα νέο πνεύμα νιώθω πως γειώνεται στη γη…

Μία πνοή ενσυναίσθησης αγγίζει απαλά τις καρδιές των ανθρώπων. Το πόσο συνειδητή θα γίνει αυτή η ιερή στιγμή, είναι φυσικά επιλογή μας.

Όλοι όσοι πάντως χτίζουν, δομούν και γενικά προσπαθούν να δημιουργήσουν, θα κληθούν. Χρειάζεται οι ιδέες, τα πλάνα και οι στόχοι να ενωθούν κάτω από το μεγαλειώδες όραμα του Υδροχόου, για συνένωση σε έναν κοινό σκοπό.

Το μήνυμα είναι να ενώσουμε τα σπασμένα κομμάτια μέσα μας, αλλά και σε όλη την κοινωνία. Μη θαρρείτε πως σας ξεπερνά αυτό το όραμα, γιατί ο σκοπός είναι να μην είστε μόνοι, αλλά να είμαστε πολλοί μαζί. Έτσι έχει άλλη δυναμική και επέκταση αυτό το οποίο προσπαθούμε να υλοποιήσουμε ο καθένας ξεχωριστά.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να σκορπίσει τη συνειδητοποίηση της νέας ευκαιρίας, της ιδέας που δεν είχατε αντιληφθεί νωρίτερα. Προσέχετε όμως! Είναι σημαντικό να μειωθεί η επιρροή των σπασμένων μας κομματιών, των πληγών μας, για να αντικρίσουμε το όραμα. Όσο μικρότερη η επιρροή της πληγής, τόσο πιο ανοιχτοί είμαστε στις νέες ιδέες, τις δικές μας αλλά και των άλλων, καθώς δε θα έχουμε την αγωνία να υπερασπιστούμε το κομμάτι που πονά και θρηνεί.

Δώστε το δώρο της ίασης στον εαυτό σας, μέσα από αυτήν τη Νέα Σελήνη. Σας βοηθά να αποταυτιστείτε πιο εύκολα, να γίνετε πιο διορατικοί και, έτσι, να επιτρέψετε τη μετουσίωση της πληγής.

Τιμήστε τις εμπνεύσεις σας και επιτρέψτε σε ευκαιρίες να έρθουν. Μην αφήσετε τα μισά σας κομμάτια να σας αποκλείσουν από το ολόκληρο. Επικοινωνήστε με αυτούς που σας ελκύουν διαισθητικά και πλάστε ομάδες μαζί, πλάστε όνειρα, πλάστε στόχους και δουλέψτε για την υλοποίησή τους. Ενώστε τα χέρια και μία καλύτερη ημέρα μπορεί να έρθει, όχι μόνο για εσάς, αλλά για το διπλανό σας, για τη χώρα μας, για την ανθρωπότητα. Τολμήστε να ξεκλειδώσετε και να τιμήσετε το θείο πλάνο που φέρετε καταγεγραμμένο στο DNA σας.

Δεν είμαστε μονάδες μονάχα – όλοι έχουμε ανάγκη τη σύντροφο ψυχή, να μοιραστούμε ένα κοινό όραμα, όλοι μας έχουμε ένα έργο να εκτελέσουμε, για ένα καλύτερο αύριο, σήμερα, τώρα.

Στο θάρρος αυτής της συνένωσης, βρίσκεται ένα κρυμμένο μήνυμα στο χώρο και στο χρόνο, για τον καθένα, που είναι τόσο παλιό, όσο και οι ψυχές μας. Αυτό το φεγγάρι προσμένει να αφουγκραστεί ποιες καρδιές λειάνθηκαν μέσα στο χρόνο, ποιες γλύκαναν αρκετά, ώστε να πάρουν αυτό το συμπαντικό μήνυμα και να πορευτούν προς την εμπιστοσύνη, την αγάπη, το όραμα.

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας

Συνάντηση γυναικών ομάδας Blossoming Goddess με την Shakila Ιωάννα Μπράτη

Κύκλος Γυναικών – Νέα Σελήνη & Πανσέληνος

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα