Το newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας αλλάζει. Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις στην περιοχή που σας ενδιαφέρει

Το newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας αλλάζει. Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις στην περιοχή που σας ενδιαφέρει

Η Εναλλακτική Ατζέντα, με χαρά, ενημερώνει τους αναγνώστες της ότι το εβδομαδιαίο Newsletter της γίνεται πιο προσωπικό ώστε να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο εξειδικευμένη προβολή των εκδηλώσεων και των  υπηρεσιών της.

Διαχωρίζουμε τις εκδηλώσεις σε κεντρικές περιοχές ενδιαφέροντος ώστε ο καθένας να μπορεί να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες στην περιοχή κατοικίας του. Από την άλλη όμως θα φροντίζουμε ώστε όλοι να ενημερώνονται για ευρύτερες δράσεις που ξεφεύγουν από τα γεωγραφικά όρια. Επί του παρόντος, ο γεωγραφικός διαχωρισμός είναι ευρύς:

  • Αττική
  • Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα
  • Πελοπόννησος
  • Κρήτη
  • Εναλλακτικές Διακοπές σε όλη την Ελλάδα
  • Και για όσους επιθυμούν, Θα μπορούν να  συνεχίσουν να ενημερώνονται για όλες τις εκδηλώσεις.

Στην πορεία θα στοχεύσουμε κάθε μεγάλη πόλη χωριστά.

Επιπλέον, δίνουμε στον παραλήπτη, την προαιρετική επιλογή ιδιότητας ως επαγγελματία ή ιδιώτη, ώστε να καταστεί δυνατή η ακόμα πιο στοχευμένη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία. Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μας, τότε, συμπληρώστε πάλι τα στοιχεία σας και όταν το σύστημα σας ενημερώσει ότι είστε ήδη εγγεγραμμένοι πατήστε την επιλογή “ενημέρωση ενημέρωση προτιμήσεων”.

Εγγραφείτε ή ενημερώστε τις προτιμήσεις σας

* indicates required

Ενδιαφέρομαι για

Επιλέξτε την ιδιότητά σας


Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα