Ο ηφαιστειακός κρατήρας της Νισύρου θα γεμίσει μουσικές ..

o-ifaisteiakos-kratiras-sti-nisyro-tha-gemisei-mousikes

Στη Νίσυρο, στην καρδιά ενός γιγάντιου ηφαιστειακού κρατήρα, με διάμετρο 300 μέτρα που ονομάζεται Στέφανος, διοργανώνεται φέτος μια μοναδική μουσική ηχογράφηση που θα αφήσει ιστορία!

Νέοι Έλληνες μουσικοί, που υπηρετούν ένα πολύχρωμο κράμα ήχων και δονήσεων, θα συναντηθούν στις 18 Αυγούστου στην καρδιά του ηφαιστείου, για να ηχογραφήσουν έναν αυτοσχεδιαστικό μαραθώνιο που θα διαρκέσει 634 λεπτά!

o-ifaisteiakos-kratiras-sti-nisyro-tha-gemisei-mousikes

Οι μουσικές θα ξεκινήσουν μόλις δύσει ο ήλιος και θα σταματήσουν με την ανατολή του στις 19 του Αυγούστου. Οι 15 συμμετέχοντες, χωρίς να έχουν προβάρει τίποτα, καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ηχογραφήσουν την έμπνευσή τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, εξερευνώντας τα όριά τους και την αντοχή τους!

Οι μουσικοί θα σχηματίσουν έναν κύκλο, υπό το φως της Σελήνης και ο κάθε μουσικός θα παίζει όσο αντέχει με την υπόκρουση των ήχων ενός από τα λίγα εναπομείναντα ενεργά ηφαίστεια της Ελλάδας!

Το πρωτοφανές αυτό μουσικό πείραμα, είναι ανοιχτό στο κοινό! Όποιος είναι αρκετά τολμηρός και βρεθεί στη Νίσυρο τον Αύγουστο, είναι ευπρόσδεκτος να παρευρεθεί εκεί εντελώς δωρεάν, στον κρατήρα «Στέφανος», στην Κοιλάδα του ηφαιστείου, σ’ ένα μαγευτικό, σχεδόν παγανιστικό μουσικό θέαμα που κόβει την ανάσα!

Την παραγωγή έχουν αναλάβει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το six d.o.g.s με την υποστήριξη του Δήμου Νισυρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: 210 32 10 510

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα