Ο Οκτώβριος ξεκινά δυναμικά στο Satori Land!

Ο Οκτώβριος ξεκινά δυναμικά στο Satori Land!

Το Satori Land 

 Πολυχώρος Ευ Ζην και Ολιστικής Παιδαγωγικής

που λειτουργεί στην καρδιά του Γαλατσίου,

οδεύει προς τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας και

ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν!

 

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου η ομάδα του Satori Land διοργανώνει τα επίσημα εγκαίνια του πολυχώρου και μας υποδέχεται σε ένα μοναδικό πάρτυ με δώρα, εκπλήξεις και ζωντανή μουσική από τους Lazytrains.

Ώρα προσέλευσης 18.30.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/325362644900692/

Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου μας προσκαλεί σε μια Γνωριμία με το Σιάτσου, υποστηρίζοντας τη δράση της Ελληνικής Εταιρίας Σιάτσου «Οκτώβριος: Μήνας Ενημέρωσης και Διάδοσης του Σιάτσου». Από τις 16.00 έως τις 20.00 πιστοποιημένα μέλη της ΕΛ.Ε.ΣΙ θα προσφέρουν δωρεάν μίνι συνεδρίες στους φίλους του Satori Land που θα έχουν εγκαίρως δηλώσει συμμετοχή (τηλεφωνικά 211 4103037, μέσω email: info@satoriland.gr ή μέσω της ιστοσελίδας https://www.satoriland.gr/schedule). Παράλληλα, για τη νέα σεζόν έχει γίνει πρόβλεψη πρωινού (Πέμπτη 09.00 – 10.00) και βραδινού (Τετάρτη 20.00 – 21.00) τμήματος Θεραπευτικού Τσι Γκονγκ (Health Qi Gong).

Tην Τετάρτη 10 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί σχετική Ανοιχτή Ενημέρωση με ελεύθερη είσοδο. Επίσης, για εκείνους που ενδιαφέρονται να αναγνωρίσουν το σώμα και το πώς αυτό λειτουργεί, συνδέοντας αυτόν τον μαγικό μικρόκοσμο με το εξωτερικό γίγνεσθαι, εγκαινιάζεται ο κύκλος των βιωματικών μηνιαίων σεμιναρίων Εναρμόνισης και Αυτοθεραπείας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες σχετικές πληροφορίες!

Επίσης, σταθερά συνεχίζει τα αυτοτελή Βιωματικά Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης ευρείας θεματολογίας, ενώ το Σάββατο 13 Οκτωβρίου εγκαινιάζει έναν κύκλο Βιωματικών Εργαστηρίων για Γονείς ή για ό,τι στη ζωή μας κάνει γονείς και μας προσκαλεί να προσεγγίσουμε και να διεργαστούμε καθαρά βιωματικά τη γονεϊκότητα, τόσο σε σχέση με τα παιδιά μας όσο και με ό,τι (κατάσταση, συνθήκες, συγκυρίες, σχέση κ.α) μας κάνει γονείς ευρύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής

Βιωματικά Εργαστήρια Γονέων

Σημαντικό κεφάλαιο για το Satori Land αποτελούν τα παιδιά για το λόγο αυτό οι εξειδικευμένοι παιδαγωγοί του Satori Land δομούν προγράμματα με γνώμονα τις αρχές της θετικής ψυχολογίας, της ολιστικής παιδαγωγικής και της βιωματικής μάθησης. Μεταξύ άλλων αναφέρουμε τα Κοινωνικοπαιδαγωγικά προγράμματα που χρησιμοποιούν ως εφαλτήριο ιστορίες, παραμύθια ή ακόμη και ταινίες με διάφορους στόχους κάθε φορά, τις Ομάδες Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Παιδιών και Εφήβων για τις οποίες θα πραγματοποιηθεί και Ανοιχτή Ενημέρωση (https://www.facebook.com/events/330226264400906/), τα τμήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής και τα Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε

Satori Land, Απειράνθου 8, Γαλάτσι – 211 4103037 / 697 266 4962, info@satoriland.gr
www.satoriland.gr – FB: @SatoriLand

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα