Μαθήματα με χαμηλό κόστος για Ολιστική Ιατρική για σωματική και ψυχική υγεία στο Μαρούσι

Μαθήματα με χαμηλό κόστος για Ολιστική Ιατρική για σωματική και ψυχική υγεία στο Μαρούσι

Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για τον Β΄ κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2016-17, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τμήμα Δήμου Αμαρουσίου, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική για ψυχική και σωματική υγεία».

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι κάτοικοι των Αθηνών, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.

Η ολιστική Ιατρική είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγείας. Οι ολιστικοί γιατροί δεν  αντιμετωπίζουν το όποιο πρόβλημα υγείας απλά στο επίπεδο του συμπτώματος ή της κλινικής εικόνας, αλλά επιδιώκουν την συνολική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του ατόμου. Στον νέο κύκλο μαθημάτων έχουν κληθεί ως εισηγητές καταξιωμένοι γιατροί οι οποίοι υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική και οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πλέον έγκυρη γνώση.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Ολιστικές θεραπείες, Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, Ομοιοπαθητική, Κλινική Ύπνωση, Ψυχονευροανοσολογία, Βιοπαθολογία, Βιοσυντονισμός, Ορθομοριακή διατροφή, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός, Βοτανοθεραπεία κ.α.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.

Πληροφορίες

Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € / άτομο.
Για τους κατόχους των καρτών ΕΡΜΗΣ/Artemis Card, ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/ τρίτεκνους/ μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 € το  άτομο.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ

Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

www.alp.gr 

τηλ:  694 641 5301 .

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα