Ομαδική εικαστική έκθεση “7” στον Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ – Ελεύθερη είσοδος

Η έκθεση με τίτλο “7” πραγματοποιείται στον Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 31ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου που είναι αφιερωμένο στον πλούσιο, πολύμορφο και συχνά αναπάντεχο κόσμο της γυναίκας, με τα εγκαίνια της να λαμβάνουν χώρα την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στη ΣΤΟart – Χώρος Τέχνης, Κοραή 4, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συμμετέχουν με έργα εμπνευσμένα από εμβληματικούς γυναικείους χαρακτήρες του παγκόσμιου κινηματογράφου οι καλλιτέχνιδες: Ιφιγένεια Αβραμοπούλου – “Ορλάντο”, Πένυ Μονογιού – “Η κυρία θέλει έρωτα”, Αλίκη Παππά – “Περσόνα”, Βάσω Τζούτη – “Η Ωραία της Ημέρας”, Δέσποινα Τσάκνη – “Ευδοκία”, Δέσποινα Φλέσσα – “Ζούσε τη Ζωή της” και Έλενα Χασαλεύρη – “Η Διπλή Ζωή της Βερόνικα”.

Οι ταινίες που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις καλλιτέχνιδες θα προβληθούν και στη μεγάλη οθόνη στο πλαίσιο του ομώνυμου αφιερώματος του φεστιβάλ.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει ο ομότιμος καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών Γιάννης Ψυχοπαίδης, ενώ η διάρκεια της θα είναι μέχρι και τις 6/12. Συγκεκριμένα, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 20:00.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα