Τι είναι ο Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό;

Ομιλία & Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό

Ο Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό είναι μια πρωτοβουλία του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 1996 και έκτοτε τελείται ανελλιπώς κάθε τρίμηνο μέχρι σήμερα.

Ο Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό συνίσταται στη συντονισμένη διάχυση θετικής ψυχικής ενέργειας μέσω συγκεκριμένου πρωτοκόλλου εκπομπής και γίνεται με ταυτόχρονη συμμετοχή σε on-line σύνδεση εκατοντάδων ατόμων από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Αυτή η on-line συμμετοχή περιλαμβάνει είτε ομαδικές συγκεντρώσεις όπου είναι εφικτό, είτε συνδέσεις μεμονωμένων ατόμων. Και στις δύο περιπτώσεις η σύνδεση γίνεται με κωδικό μέσω του site του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ο Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό πραγματοποιείται πάντα Κυριακή πρωί, όσο πιο κοντά γίνεται στις δύο Ισημερίες (Εαρινή 21/3 και Φθινοπωρινή 21/9) και στα δύο Ηλιοστάσια (Θερινό 21/6 και Χειμερινό 21/12), με την προϋπόθεση ότι η σελήνη είναι σε γέμιση (από νέα σελήνη προς πανσέληνο).

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ» – ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ

Κατά τον Ομαδικό Οραματισμό για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό επιχειρείται μία συντονισμένη εκπομπή ψυχικής ενέργειας, η οποία περιλαμβάνει:

  • Προσευχή προς τις ανώτερες πνευματικές δυνάμεις που προστατεύουν και καθοδηγούν την Ανθρωπότητα και τον Ελληνισμό.
  • Κατασκευή-προβολή κοινών εικόνων με τη βοήθεια της φαντασίας, με τις οποίες απεικονίζονται θετικές αλλαγές σε όλο το φάσμα της ελληνικής πραγματικότητας (φύση, οικονομία, παιδεία, κοινωνία, πολιτισμός κ.λπ.).
  • Παραγωγή έντονων θετικών συναισθημάτων τα οποία φορτίζουν και συνοδεύουν την παραγωγή εικόνων.

Μέσω αυτής της συντονισμένης εκπομπής δημιουργείται αυτό που αποκαλείται «ενεργός σκεπτομορφή», δηλαδή μία ενεργειακή δομή η οποία αναπτύσσεται στο λεγόμενο «Μορφογενετικό Πεδίο» και προκαλεί στη συνέχεια ουσιαστικές αλλαγές και γεγονότα στην εξωτερική μας πραγματικότητα. Ο Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό είναι, δηλαδή, ένα ισχυρό μέσον Συνειδητής Δημιουργίας ή Κατασκευής Πραγματικότητας.

ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ – ΑΡΚΟΥΝ 330 ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Διαχρονικές έρευνες από επιστημονικά ιδρύματα έχουν αποδείξει ότι εάν ένας δεδομένος αριθμός ατόμων μιας κοινωνίας – αποκαλούμενος «κρίσιμη μάζα» – συντονιστεί παράγοντας μία συγκεκριμένη θετική σκεπτομορφή, τότε στην πορεία ολόκληρη η κοινωνία αλλάζει προς το καλύτερο.

Ο αριθμός αυτός της κρίσιμης μάζας έχει υπολογιστεί πως ισούται με το 1/10 της τετραγωνικής ρίζας του συνόλου των ατόμων της κοινωνίας που θέλουμε να επηρεάσουμε θετικά. Αυτό σημαίνει ότι για την Ελλάδα αρκούν 330 περίπου συνειδητά άτομα, ενώ για ολόκληρη τη Γη 8.500 περίπου!

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ;

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ δεν διέπεται από κανενός είδους εθνικισμό ή ρατσισμό. Κάθε έθνος έχει να συμβάλει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην πνευματική ανέλιξη του πλανήτη μας. Απλά, θεωρήσαμε ότι για ξεκίνημα, ως Έλληνες, καλό θα ήταν να στρέφαμε κατά προτεραιότητα τις προσπάθειές μας προς την αναγέννηση της χώρας μας, επιλογή που δικαιώθηκε και από τα όσα συμβαίνουν σήμερα. Επιπλέον, θεωρούμε ότι ο Ελληνισμός έχει να συμβάλει σημαντικά στην αναγέννηση ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Κατά τα άλλα, ως ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ οργανώνουμε και συμμετέχουμε συχνά σε ευρύτερες πνευματικές ενέργειες για το καλό της Ανθρωπότητας και της Γης μας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ

Α. Μικρή ομιλία και σχετικές επεξηγήσεις πάνω στην πρακτική εκτέλεση του Οραματισμού και στα μελλοντικά σχέδια του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.

Β. Ενός λεπτού σιγή, για απόσπαση από σκέψεις και συναισθήματα της καθημερινότητας. Εστίαση στη σοβαρότητα της εργασίας που ακολουθεί.

Γ. Σύντομη χαλάρωση του σώματος. Συγκέντρωση και αίσθηση ενός ρεύματος χαλάρωσης από τις πατούσες μέχρι την κορυφή του κεφαλιού.

Δ. Σύντομος ενεργειακός, συναισθηματικός και νοητικός συντονισμός. Οραματιζόμαστε το πέρασμά μας μέσα από τα τέσσερα αρχετυπικά στοιχεία. Πρώτα βαδίζουμε σ΄ένα καταπράσινο και εύφορο λιβάδι, μετά πλέουμε μέσα σε μια πεντακάθαρη ήρεμη λίμνη, κατόπιν νιώθουμε τον καθαρό αέρα που φυσά στην κορυφή ενός πανύψηλου βουνού και στη συνέχεια απολαμβάνουμε τη ζέστη, την ενέργεια και το ανόθευτο φως του ήλιου. Τέλος, μένουμε σε κατάσταση “κενού” μέσα στο βαθυγάλαζο λαμπερό χρώμα του αιθέρα χωρίς πρόθεση, σκέψεις ή συναισθήματα.

Ε. ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ:

1) Οραματιζόμαστε την Ελλάδα, πρώτα από ψηλά – όπως στον χάρτη, σαν να τη βλέπουμε από δορυφόρο. Ύστερα από κοντά σαν τοπία, χωριά, πόλεις, ανθρώπους. Γινόμαστε ένα με το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα της. Συντονιζόμαστε και ταυτιζόμαστε ενεργειακά με τις δονήσεις της χώρας μας.

2) Εστιαζόμαστε προς τα άνω, στο Ελληνικό Αρχέτυπο και τον Ανώτερο Δρόμο των Ελλήνων, στον ιδανικό Προορισμό της χώρας μας. Το βλέπουμε από πάνω μας σαν μια υπέρλαμπρη πηγή φωτός. Εκφωνούμε ένα κάλεσμα ενεργοποίησης του ελληνικού αρχετύπου: «ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΟ, ΔΡΟΜΕ ΕΝΔΟΞΕ ΚΑΙ ΦΑΡΕ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΙΩΝΙΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ, ΕΝΕΡΓΟΙΗΣΟΥ, ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ, ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΑ ΕΡΓΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.»

3) Βλέπουμε πρώτα την Ελλάδα, όπως στον χάρτη, ν’ ακτινοβολείται από την πηγή φωτός του Ελληνικού αρχετύπου μ’ ένα περίλαμπρο λευκόχρυσο φως να την κατακλύζει, κάνοντας την να λάμπει ζωηρά.

Το φως αυτό δημιουργεί πολλές δευτερογενείς εστίες φωτός, καθιερώνοντας ένα φωτεινό δίκτυο από ενέργειες που αγκυροβολούν σε τόπους και κέντρα δύναμης, σε πόλεις και χωριά, σε χιλιάδες ανθρώπους που εργάζονται για τον ανώτερο δρόμο της Ελλάδας. Από κοντά τώρα, βλέπουμε τα τοπία, τις πόλεις και τους ανθρώπους φωτεινούς, ζωντανούς, ν’ ακτινοβολούν αρμονία, εγρήγορση και ζωντάνια.

4) Εστιαζόμαστε στον παράγοντα «Σοφία» και εκφωνούμε: «ΕΙΘΕ Η ΣΟΦΙΑ Η ΟΥΡΑΝΙΑ, ΝΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗ ΖΩΗ. ΝΑ ΕΜΦΥΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΓΕΝΟΙΤΟ.»

Οραματιζόμαστε ένα λαμπρό λευκόχρυσο φως να εκπέμπεται από το Αρχέτυπο της Ελλάδας και να εγκαθίσταται ακτινοβολώντας στο κέντρο του κρανίου μας.

Βλέπουμε το φως αυτό ν’ απλώνεται παντού στον γύρω χώρο. Βλέπουμε το φως να ακτινοβολεί απ’ όλα τα κεφάλια των εκατομμυρίων Ελλήνων και να μας καθαρίζει όλους, αλλά και όλη την σκεπτόσφαιρα της χώρας, από κάθε νοητική πλάνη, ισχυρογνωμοσύνη ή προκατάληψη, από κάθε αρνητικότητα της διάνοιάς μας. Και ακτινοβολώντας αυτό το φως, νιώθουμε τον νου μας -μαζί και όλων των Ελλήνων- να αποκτά Κρυστάλλινη Διαύγεια, Παρουσία και Καθαρότητα Αντίληψης, Ανώτερη Ευφυΐα και Βαθιά Κατανόηση της Αλήθειας. Νιώθουμε να ανοίγουν οι πύλες της πνευματικότητας και νέες πρωτοποριακές ιδέες να κατακλύζουν ως δέσμες φωτός τον νου των Ελλήνων. Βλέπουμε τον λόγο μας να αποκτά Ισχύ και Δύναμη Υλοποίησης. Οραματιζόμαστε τη χώρα να γεμίζει από σχολές και κέντρα αυτογνωσίας και φιλοσοφίας, που καλλιεργούν τη συνειδητότητα και προσφέρουν στους πολίτες πνευματικό όραμα για το μέλλον. Βλέπουμε τα ΑΕΙ, τα ερευνητικά και τεχνολογικά κέντρα της χώρας, μέσα στο χρυσόλευκο φως, να γίνονται παγκόσμια πρότυπα σε κύρος, λειτουργία, ανθρωπιστική και περιβαλλοντική αντίληψη. Φωτίζουμε τα σχολεία. Οραματιζόμαστε την παιδεία να ανθίζει, να παράγει πολίτες μορφωμένους, συνειδητούς, κοινωνικούς, δημιουργικούς και ψυχικά ισορροπημένους. Να διδάσκουν φωτεινοί παιδαγωγοί, υπεύθυνοι, ζωντανοί, με αγάπη και σωστή επιστημονική κατάρτιση. Βλέπουμε το κοινοβούλιο και τους βουλευτές να ανασυντίθενται μέσα σε ζωηρό χρυσόλευκο φως. Να μας καθοδηγούν πλέον άνθρωποι φωτισμένοι, γνήσιοι αναζητητές της αλήθειας, μορφωμένοι, ανοιχτόμυαλοι, διορατικοί, εμπνεόμενοι από υψηλά ιδανικά. Οραματιζόμαστε τους Έλληνες πολίτες να διαβάζουν φωτεινά βιβλία, να ενημερώνονται, να συζητούν αρμονικά μεταξύ τους. Φωτίζουμε τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και τα περιοδικά προσδίδοντάς τους ρόλο αυθεντικής και αντικειμενικής πληροφόρησης, καθιστώντας τα φορείς αποκάλυψης και καταγγελίας του κοινωνικού κακού.

5) Εστιαζόμαστε στον παράγοντα «Αρμονία» και εκφωνούμε: «ΕΙΘΕ Η ΑΡΜΟΝΙΑ Η ΟΥΡΑΝΙΑ, ΝΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗ ΖΩΗ. ΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ. ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΓΕΝΟΙΤΟ.»

Οραματιζόμαστε ένα λαμπρό χρυσό φως να κατεβαίνει από το Ελληνικό Αρχέτυπο και να εγκαθίσταται ακτινοβολώντας στο κέντρο της καρδιάς μας. Βλέπουμε το φως αυτό ν’ απλώνεται παντού στον γύρω χώρο. Βλέπουμε το φώς αυτό ν’ ακτινοβολεί απ’ όλες τις καρδιές των εκατομμυρίων Ελλήνων και να μας καθαρίζει όλους, αλλά και όλη την ψυχική ατμόσφαιρα της χώρας από κάθε προσκόλληση, κάθε φόβο, από κάθε εγωιστικό και αρνητικό συναίσθημα. Και ακτινοβολώντας αυτό το φως, νοιώθουμε τις καρδιές μας -μαζί και όλων των Ελλήνων- να γεμίζουν από Έλεος, Αγάπη, Μεγαλοψυχία, Διάθεση για Ειρήνη και Ανιδιοτελή Υπηρεσία. Νοιώθουμε όλους τους πολίτες φωτεινούς, γεμάτους αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη για το μέλλον. Γεμάτους Θάρρος και Αυτοκυριαρχία. Νοιώθουμε τις καρδιές όλων να ατσαλώνονται από βαθιά αισθήματα Τιμιότητας, Συνέπειας και Ευθύτητας. Βλέπουμε μια αποφασιστική και ενωτική εθνική στάση να σχηματίζει ένα αδιαπέραστο πύρινο πεδίο κατά μήκος των συνόρων της χώρας μας, αποτρέποντας και την παραμικρή εξωτερική επιβουλή. Φωτίζουμε τους φορείς και τους χώρους της Κρατικής Πρόνοιας. Βλέπουμε υπηρεσίες σύγχρονες, ευέλικτες, αποτελεσματικές και ανθρώπινες. Δημόσιους λειτουργούς φωτεινούς και ευγενικούς. Βλέπουμε την ανεξιθρησκία, τις δημοκρατικές ελευθερίες, τον σεβασμό στις φυλετικές διαφορές και όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα να κατοχυρώνονται στην καθημερινή μας ζωή σ’ ένα κλίμα αγάπης και ουσιαστικής εθνικής ενότητας. Οραματιζόμαστε πάλι το κοινοβούλιο και τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας μέσα στο χρυσόλευκο φως. Το βλέπουμε να ανασυντίθεται από ανθρώπους τίμιους, ακέραιους, αληθινούς πατριώτες, οραματιστές και ενωτικούς που όλοι μαζί εργάζονται με Αγάπη, Ανιδιοτέλεια, και Διάθεση Προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Φωτίζουμε τα δικαστικά μέγαρα και την νομοθετική εξουσία. Τους δικαστές και τους δικηγόρους. Οραματιζόμαστε νόμους σύγχρονους και ακριβοδίκαιους. Με εφαρμογή που εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη στους Έλληνες πολίτες. Βλέπουμε μια Πολιτεία που κατοχυρώνει την Αξιοκρατία, που προασπίζει την Αξιοπρέπεια και επιβραβεύει την Τιμιότητα και την ειλικρινή Προσπάθεια. Οραματιζόμαστε όλους τους πολίτες φωτεινούς, να συνεργάζονται αγαπημένοι. Βλέπουμε εκατοντάδες φωτεινούς συλλόγους και κέντρα ανθρωπιστικής και οικολογικής δράσης να ιδρύονται αυθόρμητα κι από Αγάπη, σχηματίζοντας ένα δίκτυο Ελέους και καλής Θέλησης σ’ όλη την χώρα.

6) Εστιαζόμαστε στον παράγοντα «Δύναμη» και εκφωνούμε: «ΕΙΘΕ Η ΔΥΝΑΜΗ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΝΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗ ΖΩΗ. ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΡΟΙΚΟΤΗΤΑ, ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΓΕΝΟΙΤΟ.»

Οραματιζόμαστε ένα λαμπρό λευκό φως να κατεβαίνει από το Ελληνικό Αρχέτυπο και να εγκαθίσταται ακτινοβολώντας στην περιοχή της κοιλιακής μας χώρας. Βλέπουμε το φως αυτό να απλώνεται παντού στον γύρω χώρο. Βλέπουμε το φως ν’ ακτινοβολεί από όλα τα υπογάστρια των εκατομμυρίων Ελλήνων και να μας καθαρίζει όλους, αλλά και όλο το ενεργειακό πεδίο της Ελλάδας από κάθε αρρώστια, κάθε έλλειψη ζωτικότητας, κάθε ενεργειακό μπλοκάρισμα ή δυσαρμονία. Και ακτινοβολώντας αυτό το φως, καθαροί και ισορροπημένοι, νιώθουμε την ενέργειά μας -μαζί και όλων των Ελλήνων- να κυλά μέσα μας ροϊκά και αβίαστα. Νιώθουμε να σφύζουμε, όλοι οι Έλληνες, από Υγεία, Ζωντάνια και Δημιουργικότητα. Να ξεχειλίζουμε από Χαρά και Αισιοδοξία. Να αποκτούμε Μεθοδικότητα και Αποτελεσματικότητα στη δράση μας. Οραματιζόμαστε την επίτευξη μιας κοινωνίας ευημερίας και αφθονίας αγαθών. Φωτίζουμε τα Υπουργεία Οικονομικών και τα βλέπουμε να παράγουν αποτελεσματικό οικονομικό σχεδιασμό, που ωφελεί τους πολίτες και το περιβάλλον. Φωτίζουμε τη βιομηχανία, τις βιοτεχνίες, τη γεωργία, και την κτηνοτροφία. Φωτίζουμε τις τουριστικές μας μονάδες, τις εμπορικές και τεχνολογικές επιχειρήσεις. Βλέπουμε τη χώρα μας να αποκτά ενεργειακή αυτοδυναμία. Βλέπουμε να προβάλλουν νέες και ασφαλείς μορφές ενέργειας. Οραματιζόμαστε τους Έλληνες πολίτες φωτεινούς, να βρίσκουν την εργασία που τους ταιριάζει μέσα από ένα άψογο σύστημα επαγγελματικού προσανατολισμού, σε φωτεινούς χώρους εργασίας. Βλέπουμε τους πολίτες να προστατεύουν ενεργά το περιβάλλον και όλα τα όντα. Οραματιζόμαστε δρόμους φωτεινούς, χωρίς κυκλοφοριακό πρόβλημα. Την ατμόσφαιρα φωτεινή, πεντακάθαρη. Σπίτια φωτεινά, όμορφα κι ανθρώπινα. Πόλεις φωτεινές, λειτουργικές, σύγχρονα σχεδιασμένες. Δάση, πράσινο και πάρκα, ν’ αγκαλιάζουν παντού την χώρα. Την θάλασσα, τις λίμνες και τα ποτάμια φωτεινά και πεντακάθαρα. Οραματιζόμαστε τις καλές τέχνες και τον πολιτισμό ν’ ανθίζουν, να καλλιεργούν στη ζωή μας την αίσθηση του ωραίου και την αναζήτηση των υψηλότερων αισθητικών ιδανικών. Φωτίζουμε τις ιατρικές σχολές και τα νοσοκομεία. Βλέπουμε τους Έλληνες γιατρούς φωτεινούς, να διαπρέπουν σε ικανότητες, σε ανθρωπισμό. Το Σύστημα Υγείας να εκσυγχρονίζεται και τους πολίτες να απολαμβάνουν πλήρη εμπιστοσύνη και σιγουριά, μέσα από μια άψογη ασφαλιστική κάλυψη και δωρεάν ιατρική φροντίδα. Βλέπουμε τον λαό μας κοινωνικό, ανοιχτό στις ανθρώπινες γνωριμίες και επαφές, να μετατρέπει τη ζωή του σε μια διαρκή γιορτή επικοινωνίας, δημιουργίας και συνεργασίας. Να οργανώνεται σε παρέες φωτεινές, σε φορείς πολιτιστικής ανάπτυξης και δημιουργίας.

7) Μένουμε για λίγο, βλέποντας πρώτα την Ελλάδα από ψηλά και μετά από κοντά, μέσα στις πόλεις, τα χωριά, τη φύση τυλιγμένα στο περίλαμπρο χρυσόλευκο φως, να ακτινοβολεί Πληρότητα, Επίτευξη, Αγάπη και Σοφία. Να εκτείνει πρόθυμα το πεδίο της αγκαλιάζοντας όλες τις χώρες, όλες τις φυλές, όλο τον κόσμο. Να ενώνεται με τα Ανώτερα πεδία των άλλων χωρών, μέσα σε μια πανδαισία φωτός, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας αληθινά πνευματικής, ειρηνικής και δημιουργικής Ανθρωπότητας (ολόκληρος ο πλανήτης ακτινοβολεί περίλαμπρος από δίκτυα και κέντρα φωτός). Στρεφόμαστε ψηλά και ευχαριστούμε σιωπηρά τη φωτεινή πηγή, το Ελληνικό Αρχέτυπο και Ανώτερο Δρόμο της φυλής, για την ενεργό και καταλυτική παρουσία του και ευχόμαστε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων για να τους οδηγεί με Σοφία, Αγάπη και Ισχύ, στην πλήρη εκπλήρωση της θείας αποστολής τους.

ΣΤ. Σιγή και ήρεμη επαναφορά στην συνηθισμένη κατάσταση εγρήγορσης.

Μέσω του ιστότοπου του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε ζωντανά και από απόσταση στις εκδηλώσεις του Ομαδικού Οραματισμού για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Μετά το τέλος κάθε ζωντανής μετάδοσης, η ομιλία που προηγείται του οραματισμού μαγνητοσκοπείται και γίνεται διαθέσιμη στην επιλογή του μενού “ΟΜΙΛΙΕΣ” σε μορφή κειμένου και σε μορφή βίντεο.

ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.

Δείτε εδώ την επόμενη Ομιλία & Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό που γίνεται στις 15 Σεπτεμβρίου

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα