Παγκόσμια Ημέρα Zouk: Όλος ο κόσμος ενώνεται χορεύοντας!

Παγκόσμια Ημέρα Zouk: Όλος ο κόσμος ενώνεται χορεύοντας!

Η ομάδα που διοργανώνει την Παγκόσμια Ημέρα Zouk, θέλοντας να δείξει στους ανθρώπους ότι μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, ξεπερνώντας τα όποια γλωσσικά κωλύματα, με μοναδικό όχημα την παγκόσμια γλώσσα του χορού, ξεσηκώνει από το 2012 χιλιάδες εθελοντές να βγουν στους δρόμους χορεύοντας!

Πότε;

Στις 17 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία στο Μοναστηράκι, στις 15:00 μαζευόμαστε όλοι να χορέψουμε στους ρυθμούς του Zouk. Ο χορός Zouk προέρχεται από την Βραζιλία και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει! Το μοναδικό αυτό γεγονός, απευθύνεται στους πάντες, έμπειρους χορευτές, αρχάριους ή ακόμα και άτομα που δεν έχουν ποτέ ξαναχορέψει.

Η επίσημη χορογραφία, μετά από δύο μήνες προσπάθειας των διοργανωτών χορευτών, παρουσιάζεται στην Πλατεία και κάνει τα πόδια και τα χέρια μας να κινηθούν στους ρυθμούς της Βραζιλίας!

Μόνοι μας;

Συντονιζόμαστε με πάνω από 150 πόλεις σε όλον τον κόσμο που θα κάνουν ακριβώς το ίδιο. Γινόμαστε μέρος αυτού του παγκόσμιου μουσικού χαλιού και μεταφέρουμε ένα δυνατό μήνυμα. Το μήνυμα της ενότητας, της ειρήνης για όλον τον κόσμο! Γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι πιο δυνατά από αυτά που μας χωρίζουν!

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για την δράση και μια γεύση από την επίσημη χορογραφία, μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της Inernational Zouk Day

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα