Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας : Στόχος και Δράσεις

logo

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ) είναι μια μεγάλη παρέα πνευματικών ανθρώπων ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, που δημιουργήθηκε και δραστηριοποιείται από το 1995. Τα μέλη του έχουν εντρυφήσει για χρόνια στην αυτογνωσία, την εναλλακτική θεραπευτική, την αυτοβελτίωση και την εσωτερική φιλοσοφία και πρακτική.

Αντικειμενικός στόχος του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι να προσφέρει αυθεντική Γνώση και αποτελεσματικά ψυχοσωματικά εργαλεία και πρακτικές για την προσωπική ανάπτυξη, την ευημερία και την πνευματική εξέλιξη των μελών του, σε συνδυασμό με την προσφορά υπηρεσίας για την πνευματική αφύπνιση του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας συνολικά.

logo

Ο πνευματικός «πυρήνας» του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι άτομα που εντρυφούν στην αρχαία ελληνική διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, μία πνευματική και φιλοσοφική προφορική παράδοση που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου περί τις αρχές του 1ου μ.Χ. αιώνα.

Επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι ο κ. Στάμος Στίνης, φυσικός, ομοιοπαθητικός, ολιστικός θεραπευτής και εκδότης (περιοδικά Τρίτο Μάτι & Hellenic Nexus, και εκδόσεις Εσοπτρον).

Στόχος ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι η δημιουργία καλύτερων συνθηκών αφύπνισης για εμάς και το κοινωνικό σύνολο μέσα από την αυτογνωσία, την προσωπική – πνευματική ανάπτυξη και πρακτική και την προσφορά υπηρεσίας σε καθοριστικούς τομείς.

Βασικές δραστηριότητες του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

  • Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε τρίμηνο από το 1996, σε ταυτόχρονη on line σύνδεση με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Περιλαμβάνει την συντονισμένη εκπομπή θετικών σκεπτομορφών για την πνευματική, κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική αναβάθμιση της χώρας μας.

Εσωτερικές Διαδρομές – κάθε μήνα

Ομιλίες και μονοήμερα ή διήμερα εργαστήρια, που πραγματοποιούνται σε τακτή βάση σε πόλεις της Ελλάδος και στην Κύπρο, καθώς και on line σε απευθείας σύνδεση εβδομαδιαίες διαδικτυακές «εκπομπές», μέσω των οποίων παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην αυτογνωσία, τη θεραπευτική, την εσωτερική φιλοσοφία και την υλοποίηση στόχων, και ειδικότερα μέσα από την κορυφαία αρχαία ελληνική Αλεξανδρινή παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός.

Εσωτερικές Διαδρομές ΟΝLINE

Μια νέα διαδικτυακή, συνδρομητική εκπομπή αυτογνωσίας, διάρκειας 60 λεπτών που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21:00 (με επανάληψη κάθε Κυριακή). Στην εκπομπή συμμετέχουν ο Στάμος Στίνης, και μία πλειάδα καταξιωμένων μελών και συνεργατών του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. Η ύλη της εκπομπής μεταξύ πολλών άλλων, περιλαμβάνει τη βαθιά θεωρητική προσέγγιση και πολύτιμες συμβουλές στους τομείς της αυτογνωσίας, της μεταφυσικής, της εναλλακτικής θεραπευτικής, της υγιεινής διατροφής, της κοινωνικής δράσης για προσφορά υπηρεσίας, κλπ, ενεργειακές ασκήσεις και διαλογιστικές πρακτικές, αποστολή ενεργειακής υποστήριξης σε συνανθρώπους μας που νοσούν, απαντήσεις σε ερωτήσεις/απορίες των ακροατών, Ομαδικούς Οραματισμούς Υπηρεσίας για αποστολή θετικής ενέργειας ή αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων (σε εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο).

Εβδομαδιαίες συναντήσεις στην Αθήνα

Πραγματοποιούνται στο χώρο του ΠΑΔΙΣΥ, Φαραντάτων 38 και Μιχαλακοπούλου. Περιλαμβάνουν εμβάθυνση στην αυτογνωσία, στην προσωπική ανάπτυξη, στην πνευματική γνώση και πρακτική, στην τέχνη της συνειδητής δημιουργίας, αλλά και στην ενεργειακή εναλλακτική θεραπευτική, μέσω ειδικών διαλογιστικών, στοχαστικών και ενεργειακών ασκήσεων.

Ανοιχτές Διαλέξεις

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. σε συνεργασία με το εκτεταμένο δίκτυο καταξιωμένων συνεργατών και μελών του διοργανώνει ανοιχτές διαλέξεις σε μια σειρά θεματικών όπως την εναλλακτική θεραπευτική, διατροφή, μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, κοινωνική προσφορά κ.α.

Διοργάνωση Εκδρομών & Εναλλακτικών Διακοπών κυρίως σε αρχαιολογικούς χώρους και τόπους δύναμης και που συνοδεύονται με πνευματικά, αυτογνωσιακά και θεραπευτικά δρώμενα.

Εξορμήσεις Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα, προσφοράς υπηρεσίας και αλληλεγγύης 

Μέλη του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ συμμετέχουν ενεργά στη διαχείριση του διεθνούς εμβέλειας site πάνω στην επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας και Υλοποίησης Στόχων www.morphogenesissystem.com, όπως και του site πλανητικής δικτύωσης και υπηρεσίας www.newearthnetwork.net

Επερχόμενες Εκδηλώσεις – Εργαστήρια – Ομιλίες μπορείτε να βρείτε στο www.padisy.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Πλήρη κείμενα και βίντεο ομιλιών του κ. Στάμου Στίνη, επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, υπάρχουν αναρτημένα στο www.padisy.gr και στο blog φίλων του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ  esoterikesdiadromesblog.wordpress.com.

Για πληροφορίες για εκδηλώσεις ή δράσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Μαρία Ζαχαροπούλου, τηλ. 697-2072326, e-mail: m.zaxaropoulou@hotmail.com ή infopadisy@gmail.com

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα