Πανσέληνος στους Ιχθείς – Είσαι παραπάνω

Πανσέληνος στους Ιχθείς - Είσαι παραπάνω

Αυτή η Πανσέληνος ενώνει τον Ουρανό με τη Γη.

Είναι μία Πανσέληνος που θα μπορούσα να ονομάσω και Σαμανική, καθώς ξεκινά από ένα βαθύ σημείο, υποσυνείδητο, για να αναδυθεί σε ένα ανώτερό σου επίπεδο.

Κοίταξε τις ρίζες σου πρώτα. Κανένα δέντρο με σαθρές ρίζες δε μπορεί να ψηλώσει, να προσφέρει καρπούς. Δες το παρελθόν σου, δες τα αρχέτυπα της οικογένειάς σου, δες ρόλους που παιζόντουσαν, καθώς ενηλικιωνόσουν. Εκεί, θα βρεις πολλές αλήθειες που τις είχες δει, αλλά δεν είχες δώσει σημασία. Τα σημάδια θα σου μιλούν πια, θα γίνονται λέξεις, προτάσεις και θα σου αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά.

Δες τις ρίζες σου και σιγουρέψου για το που έχουν απλωθεί, γιατί το έδαφος όπου πατάς έχει γαλουχήσει πεποιθήσεις που έρχονται από το παρελθόν. Πάρε μόνο τα δώρα του, πάρε την ευλογία που μπορούν να σου προσφέρουν οι πρόγονοί σου, όλο το άλλο άφησέ το να πέσει από επάνω σου, καθώς στρέφεις τα μάτια σου προς τα ουράνια και κοίτα το νέο σου εαυτό γεμάτο από τα δώρα του Σύμπαντος.

Ήρθε η ώρα να γλυκάνει η ψυχή, να ζεσταθεί η καρδιά και τα χέρια να ανυψωθούν σε μία κίνηση ευγνωμοσύνης προς τους ουρανούς. Δεν είσαι μόνο σάρκα και αυτή τη στιγμή το βιώνεις, καθώς το σάρκινο εκμαγείο των περιορισμών σου σπάει και υπέρλαμπρο το πνεύμα μέσα σου ανατέλλει.

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Συγγραφέας – Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας – Ηχοθεραπεύτρια -Καθοδηγήτρια Κύκλου Γυναικών – Shaman Earth Keeper – Life Coach

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα