Πανσέληνος στο Σκορπιό – Σκιά και Φως

Πανσέληνος στο Σκορπιό - Σκιά και Φως

Αυτή η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στις 18 Μαϊου στο Σκορπιό, έρχεται να μας συνδέσει με τη Σκιά μας. Μας φέρνει αντιμέτωπους με τη σκοτεινή όψη μας. Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά φέρνει πολλά δώρα.

Σίγουρα μπορεί να παρουσιαστούν προβληματισμοί, προστριβές, αμφιταλαντεύσεις. Όμως, δε θα είναι κανένα από αυτά τα συναισθήματα άγνωστα. Σίγουρα θα τα έχετε γευτεί άλλες φορές, αλλά τα είχατε περίτεχνα καμουφλάρει. Σε αυτήν την Πανσέληνο, αναδύονται για να σας ερεθίσουν με διαφορετικούς τρόπους.

Σε αυτό το φεγγάρι, καλείστε να βρείτε λύσεις, να οριοθετήσετε, να διαπραγματευτείτε και να αποκαλύψετε πράγματα που σας πλήγωσαν. Στην πραγματικότητα, είναι ένα λυτρωτικό φεγγάρι. Η δυσκολία θα παρουσιαστεί αν λειτουργήσετε, μέσα σε αυτά τα συναισθήματα, παρορμητικά. Αν τα εκφράσετε από το πληγωμένο σας κομμάτι, από το άγριο ένστικτο, τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Η σοφή διαχείριση είναι το κλειδί σε αυτήν τη συναισθηματική παλίρροια που έρχεται. Μην καταραστείτε το σκοτάδι σας! Ευλογήστε το Φως σας. Δείτε το σαν μια δοκιμασία λύτρωσης, που θα σας καθοδηγήσει σε μία πραγματική μεταμόρφωση. Δε θα μπορέσετε πια να αποσιωπήσετε μπροστά στην κακοποίηση ή το θύτη σας. Κάντε το όμως εστιασμένα, χωρίς να χάσετε το κέντρο σας. Έτσι, δε θα λειτουργήσει ως μία στιγμιαία έκρηξη, που δε θα αποφέρει κανένα αποτέλεσμα. Δε θα μπορέσετε πια να καλύψετε ανεύθυνους ανθρώπους, που πέταξαν σε εσάς όλη την ευθύνη. Φροντίστε, όμως, να είστε καλυμμένοι σε όσο πιο πολλούς τομείς, γιατί θα ψάξουν να βρουν αιτίες για να μην αναλάβουν το κομμάτι που τους ανήκει.

Δε θα καταφέρετε να κουβαλήσετε άλλο πια μικρά ή μεγάλα βαμπιρ που τρέφονται από την ενέργειά σας. Βρείτε τη δύναμή σας και κόψτε τους δεσμούς. Νιώστε σίγουροι για την κίνησή σας, ώστε να μη μπείτε στην ενοχή.

Ένα φεγγάρι δυνατό, που θα σας βοηθήσει να δείτε τι δε θέλετε και τι δεν μπορείτε άλλο. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και δράστε με σοφία και σύνεση.

Ένα ορυκτό που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό, είναι το λευκό Τοπάζι.

Το λευκό τοπάζι είναι ένα ορυκτό καθαρότητας σε διάφορα επίπεδα. Καθαρίζει την αύρα, καθώς και πνευματικά μπλοκαρίσματα που σταματούν την εξέλιξή μας. Πολλές φορές στα ανώτερα πεδία, και για τη δική μας εκπαίδευση και ασφάλεια, οριοθετούμε από εκείνα τα επίπεδα μέχρι πόση ενέργεια μπορούμε να διαχειριστούμε σε κάποια κατάσταση στο γήινο πεδίο.

Μας βοηθά ώστε να γειώσουμε από τα ανώτερα πνευματικά πεδία ό,τι θεωρούμε πως έχουμε ανάγκη ως ποιότητα. Ανοίγει το κέντρο κεφαλής και μας βοηθά να πάρουμε πληροφορίες από το μέλλον για ό,τι μας απασχολεί. Φανερώνει τα πάντα, και έτσι μας βοηθά να δούμε ποια πραγματικά είναι η δική μας αλήθεια πίσω από ό,τι εμείς έχουμε «βαφτίσει» ως αλήθεια μας.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ:

Πώς επιτρέπω στη Σκιά μου να με επηρεάζει;
Πώς αφήνω την αρνητική επιρροή των άλλων να εισβάλλει μέσα μου και, εν τέλει, την κάνω δικιά μου;
Ποια είναι η αλήθεια μου;

ΔΗΛΩΣΗ:

“Αναγνωρίζω τη Σκιά μου και αποδέχομαι τη μετατροπή της σε Φως. ”
“Όλα μέσα στη ροή μπαίνουν και βρίσκονται στο σωστό ρυθμό.”

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα