Πανσέληνος στον Καρκίνο – Χειμερινό ηλιοστάσιο

Πανσέληνος στον Καρκίνο – Χειμερινό ηλιοστάσιο

Πότε θα αισθανθείς καλά;

Μία Πανσέληνος που έρχεται να αγκαλιάσει στοργικά όλα τα παιδιά της. Φέρνει κατανόηση και ενσυναίσθηση, αν φυσικά δεν εμπλακείτε σε προσωπικά δράματα. Το Ηλιοστάσιο που συμπίπτει μαζί της, ρίχνει ακτίνες Φωτός στο σκοτάδι. Καλούμαστε, σε αυτήν την τρυφερή, αλλά και δύσκολη συγκυρία ενεργειών να αντικρίσουμε καταπιεσμένα συναισθήματα, ανάγκες που δεν τους δώσαμε χώρο, όνειρα που αποπήραμε στο όνομα μίας πρακτικής διεκπεραίωσης.

Έχουμε μία τεράστια ευκαιρία να δούμε και να αντιληφθούμε τη Σκιά μας. Γεμίστε την καρδιά σας με τρυφερότητα και αγκαλιάστε την, ώσπου να γιατρευτεί από την αγάπη που θα την πλημμυρίσει. Σταματήστε να επιλέγετε το γνώριμο δρόμο της πληγής και υψώστε τη ματιά σας εκεί όπου ανυψώνεται εν τέλει η ψυχή σας. Πάψτε να πιστεύετε ότι, όταν εκτελέσετε τα πάντα σύμφωνα με τα «πρέπει» και τα «κουτάκια» που έχετε σχηματίσει, μόνο τότε θα έχετε το δικαίωμα να αισθανθείτε καλά.

Ίσως να ισχύει με βάση τα κοινωνικά δεδομένα, για εσάς όμως, θα ισχύει;

Μήπως το ένα ακόμα «όχι» στον εαυτό σας έγινε ένας ακόμη εσωτερικός πόνος, ένα ακόμη πιάσιμο στο σώμα, μία ακόμα δύσκολη ημέρα στις πολλές που άρχισαν να συσσωρεύονται στη ζωή σας; Αν ναι, αδράξτε αυτήν την ευκαιρία στις 22 του Δεκεμβρίου, που μας χαρίζει ο ουρανός, η Σελήνη και η ενέργεια και αγκαλιάστε τον εαυτό σας!

Λυτρώστε τον από τα «πρέπει» και χαρίστε του χώρο και χρόνο.

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας

 

Συνάντηση γυναικών ομάδας Blossoming Goddess με την Shakila Ιωάννα Μπράτη

 Κύκλος Γυναικών – Νέα Σελήνη & Πανσέληνος

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα