Πανσέληνος στον Ταύρο – Η λύτρωση της απόλαυσης

Μία Πανσέληνος που υμνεί την ομορφιά.

Την ομορφιά που ξέχασες μέσα στα «πρέπει»

Μία βαθιά και άγρια αναζήτηση ξυπνά. Θα σε οδηγήσει στην απόλαυση που απαγόρευσες να λάβεις, αλλά που έρχεται τώρα να σε θρέψει ή στη λαγνεία που θα σε καταναλώσει. Εδώ είναι η δική σου απόφαση στη διαχείρηση που θα κάνεις, που θα κάνει τη διαφορά.
Για όποιο λόγο και αν αποχωρήστηκες από το σώμα, είτε ήταν ο φόβος της επαφής, είτε ήταν η δυσκολία να ενταχθείς στο γήινο πεδίο, είτε ήταν ο απόσχιση που έκανες ως παιδί, για να επιβιώσεις, ότι και αν κρύβεις χρόνια τώρα, συνειδητά ή ασυνείδητα, έρχεται να εμφανιστεί.

Με κάποιον τρόπο θα ζητήσει τη σύνδεση, την επαφή, την ενότητα.
Επαναστατικά και απαιτητικά, αυτή η Πανσέληνος δεν επιτρέπει άλλο πια την απομόνωση. Αυτή η Πανσέληνος δε θέλει ιερομάρτυρες, αλλά ιέρειες που λικνίζονται νωχελικά, χωρίς ενοχή, χωρίς ντροπή. Είναι η γιορτή του σώματος, που αγκαλιάζεται με αγάπη, χωρίς όρους και τιμωρίες. Χωρίς αντίτιμο, για να γευτεί τη χαρά.

Είναι ένα φεγγάρι απελευθέρωσης από δικές μας μαρτυρικές πεποιθήσεις και ζωές απαγόρευσης. Θα νιώθεις μέσα σου τα γνώριμα δεδομένα να σείωνται, σαν να μη βολεύεσαι πλέον μέσα σε αυτά.
Θα νιώσεις δίψα, πείνα για καταστάσεις που στερήθηκες, όπως τον Έρωτα.

Ακόμα και συνθήκες που περιόρισαν όλο το γενεαλογικό σου δέντρο θα βγουν στην επιφάνεια, έστω και με κάποια αόριστη αίσθηση. Μην την καταπιείς άλλο. Αυτές οι μέρες είναι καθοριστικές για το ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις.
Αυτός είναι ο καιρός που θα σου φανερώσει αν θέλεις να περπατήσεις μαζί με εσένα, για εσένα, ή και πάλι θα σε αφήσεις κάπου κουλουριασμένο, να θρηνείς αυτό που δεν ήρθε ποτέ.

Πάρε αποφάσεις, διάλεξε και προχώρησε προς τα εκεί που λαχταράς. Μην ψάχνεις όλα να είναι τακτοποιημένα στο κεφάλι σου, στη λογική. Άφησε το σώμα να μιλήσει. Χρόνια το κράτησες σιωπηλό. Τώρα είναι η ώρα να το ακούσεις.
Μέσα από αυτή τη ζωτική ενέργεια που θα αναδυθεί, θα πας πολύ πιο βαθιά, μακριά, ψηλά, από όσο πήγες με το «πρέπει». Το σώμα δεν υπακούει πια, το βλέπεις, αρνείται να υποκύψει, σαν θυμωμένος σκλάβος.

Δώσε του την ελευθερία του! Δώσε του την απόλαυση που λαχταρά και άφησε το να λυτρωθεί μέσα σε αυτήν. Άφησε το σώμα να αγαπήσει, να σαγηνευτεί, να νιώσει… Άφησε τις αισθήσεις να παίξουν, να μυρίσουν, να γευτούν, να αισθανθούν και μαγέψου από το κάλλος που αναγεννάται, καθώς επιτέλους ξυπνάς από τη νάρκη, ξεπαγώνεις από την εσωτερική παγωνιά.
Να είσαι ευγνώμων για την κάθε ανάσα, χαμογέλα για το δώρο της κάθε στιγμής.
Το κατάλληλο ορυκτό για την ενεργοποίηση αυτής της δόνησης είναι ο Ρώσικος Κόκκινος Χαλαζίας.
Ένα δυναμικό ορυκτό, που ενεργοποιεί το πρώτο και το δεύτερο Ενεργειακό Κέντρο.
Ξεριζώνει όλες τις πεποιθήσεις στέρησης, φτώχειας και ανέχιας, γεμίζοντας ολιστικά όλο το σύστημά μας με δημιουργικότητα, ενεργητικότητα, ζωτικότητα.

Καλεί την αφθονία και είναι ένα ορυκτό που ερεθίζει ότι κοιμάται, για να ξαναμπει δυναμικά στη ζωή. Βοηθά να ενεργοποιηθεί, όχι μόνο η προσωπική σας δόνηση, αλλά ακόμα και του χώρου σας. Δίνει ζωή και κίνηση, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο.
Ξυπνά την κοιμισμένη σεξουαλικότητα, τη θέληση για ζωή, το πάθος. Δυναμώνει το σώμα μετά από μία ασθένεια και το συνδέει με τη χαρά και τη διάθεση να αισθανθεί, μέσα από αυτό, χωρίς ενοχή.

Ενεργοποιεί την Κουνταλίνι και γενικά είναι ένα ορυκτό που μπορεί να προσφέρει ζεστασιά και θέρμη σε όλο το σύστημα.
Μας συνδέει με το Αστέρι της Γης και μας βοηθά να έρθουμε σε σύνδεση με το γήινο πεδίο, χωρίς φόβο. Με τη βοήθειά του, όλοι αυτοί οι φόβοι μπορούν να σπάσουν και να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ένα κομμάτι από τη θεϊκή ενέργεια, πως το σώμα μας είναι ένας ιερός ναός και πώς, όλα όσα επιθυμούμε έχουμε τη δυνατότητα να τα έχουμε.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα