Πανσέληνος στο Ζυγό – Ειρήνη και Πόλεμος

Ένα ισχυρό φεγγάρι, το οποίο βοηθά να ξυπνήσουν παλαιές μυήσεις που είχαμε δεχτεί ίσως από άλλες ζωές. Γνώσεις μυστικές και πληροφορίες που είναι κρυμμένες στο ασυνείδητο, έρχονται στην επιφάνεια.

Σε αυτό, βοηθά η Εαρινή Ισημερία που συμπίπτει και παρακινεί προς την αφύπνιση εμάς, τη γη και την ανθρωπότητα στο σύνολό της. Περνάμε δύσκολα, αλλά σκεφτείτε πως αυτή η τριβή που όλοι βιώνουμε, είναι ο πόλεμος μεταξύ της Σκιάς και του Ανώτερου Εαυτού μας. Είναι ένας αγώνας πέρα από αυτά που βλέπουμε. Που δεν αφορά μόνο την κάθε ύπαρξη ατομικά, αλλά και τη συλλογική ενέργεια της ανθρωπότητας. Μόνο αυτοί που έχουν ενσυναίσθηση ακούν τα Συμπαντικά σπαθιά να ηχούν…

Αποκαλυφθείτε και αφήστε αυτήν την ισχυρή, εξισορροπητική Πανσέληνο να φέρει εσωτερική ειρήνη μεταξύ του σπαθιού και της δάδας, μεταξύ της γίηνης φύσης σας και του ουράνιου φορέα σας. Αφουγκραστείτε την ενέργεια και μην ξεπουλάτε την ψυχή σας για πλουμιστά, γήινα στολίδια. Κοιτάξτε τον εαυτό σας από υψηλότερο επίπεδο και επιλέξτε έντιμα και καθάρια. Οι επιλογές αυτής της Πανσελήνου δε θα σας συνοδεύσουν σε αυτή μόνο την ενσάρκωση, αλλά και σε πολλές ακόμα.

Σε εξωτερικό επίπεδο, αυτή η Πανσέληνος μιλά για αρμονία και ειρήνη. Σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο, είναι η ειρήνη που έρχεται μετά από τη διαπραγμάτευση. Γι’ αυτό, μείνετε απερόληπτοι. Τα εσωτερικά μηνύματα θα έρθουν. Όσο λιγότερο αντισταθείτε στην ενεργειακή παλίρροια, τόσο λιγότερη θα είναι η τριβή, καθώς ο πυρήνας της δεν είναι ο πόλεμος, αλλά η απόλυτη, εσωτερική ειρήνη.

Επιτρέψτε στη συνείδησή σας να σας συναντήσει στον καθάριο πυρήνα σας. Στην Ανώτερη όψη σας. Από αυτό το σημείο, πείτε την αλήθεια σας. Δείτε τα τραύματα που έχουν σημαδεύσει την προσωπικότητά σας και αποδεχτείτε τη Συμπαντική θεραπεία. Πάρτε τη δύναμη να αποκαλύψετε σε εσάς τι πολεμάτε. Γιατί. Πού σπαταλιέστε και τι ποθείτε να κρύψετε. Μην προσδοκάτε τον πόλεμο για να καλύψετε το τραύμα. Δείτε με διαύγεια – όσο μεγαλύτερο εύρος αποκτήσει εντός σας η κατανόηση της αλήθειας, τόσο αντίστοιχο εύρος θα αποκτήσει και η ποιότητα της ειρήνης μέσα σας.

Γίνετε η δική σας έμπνευση, υλοποιώντας τον καλύτερο εαυτό.

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ BLOSSOMING GODDESS

Στη συνάντησή μας, θα συνδεθούμε με την Ανώτερη όψη μας και θα γειώσουμε τα θεραπευτικά της μηνύματα, ανάλογα με τις ανάγκες μας για την αναζήτηση της προσωπικής μας ειρήνης.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα